Overstapservice

Overstapservice

Wil je overstappen naar een Malmberg methode? Dan zorgt de gratis Overstapservice ervoor dat je snel en makkelijk de overstap kunt maken. Onder begeleiding van jouw persoonlijke overstapcoach wordt alles voorbereid en kun je zo aan de slag!

Wij maken het graag zo simpel mogelijk voor je, zodat jij zorgeloos kunt starten met de nieuwe methode én je kunt focussen op de zaken die voor jou belangrijk zijn. Uiteraard kun je de overstap ook zelf regelen en op ieder gewenst moment de overstapcoach inschakelen.

Ik heb interesse Plan een afspraak in

Overstapservice

De Overstapcoach helpt jou:

Denk je dat overstappen veel gedoe is? Geen zorgen, dankzij de Overstapservice is overstappen naar een Malmberg methode hartstikke simpel. Met je persoonlijke coach alles klaargezet, binnen 1 uur aan de slag!

De Overstapcoach helpt je bij:

Heb je interesse?

Plan via onderstaande button een afspraak in met de Overstapcoach. Je kunt zelf een datum en tijd kiezen, zodat de Overstapcoach jou terug kan bellen wanneer het jou uitkomt.

Plan een afspraak

Wist je dat...:

✔ ... wij persoonlijk langskomen om je op weg te helpen?

✔ ... wij onder andere webinars ontwikkelen voor extra verdieping voor jouw methode?

✔ ... toetsen al voor je klaar staan?

✔ ... met de docentenhandleiding je makkelijk zelf een planning kunt maken?

Daarom Malmberg

Onderwijs zit in ons DNA. Het is uitdagend en - net als wij - altijd in ontwikkeling. We zien het als onze taak leraren te ondersteunen zodat zij het beste onderwijs kunnen geven. En leerlingen het beste uit zichzelf halen.

We ontwikkelen leermethoden voor het basis-, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs en bieden deze aan via digitale leerplatformen en boeken. En bieden service en ondersteuning aan leraren om optimaal met de leermethoden te werken.