Jullie feedback over start studiejaar 2023

Resultaat tevredenheidsmeting
oktober 2023

Hartelijk dank voor je feedback op de vragen over hoe jij de start van het studiejaar hebt ervaren. We gaan met jullie feedback aan de slag. Op deze pagina lees je welke acties we hebben ondernomen of nog gaan ondernemen en wat je kunt verwachten gedurende dit studiejaar.

Wat vinden jullie?

Nadat jullie vorig jaar minder tevreden waren is jullie tevredenheid dit jaar weer gestegen. De totale tevredenheid over de start van het studiejaar werd door jullie beoordeeld met een 7,4. Alweer iets hoger, maar nog niet naar onze standaard. We nemen jullie feedback ter harte en werken achter de schermen hard aan de verbeteringen. Jullie beoordelen de ondersteuning met een 7,8 en de voorbereiding van het studiejaar met een 7,5. Minder tevreden zijn jullie over de start van het studiejaar (7) en over inspiratie en verdieping (6,1). De klantvriendelijkheid gaven jullie een 8,5. Een resultaat waar we trots op zijn.

Communicatie bij storingen

Een aantal van jullie gaf aan dat de communicatie bij storingen van de online toetsomgeving te wensen overliet. Het proces is inmiddels geevalueerd en verbeterpunten zijn gedefinieerd. Toch hopen we dit niet nodig te hebben doordat de online toetsomgeving storingsvrij blijft. Dat is in ieder geval waar we voor gaan!

Inhoudelijke feedback methoden

Naast feedback over de start van het schooljaar, hebben jullie ook veel feedback gegeven op de inhoud van de methode of het online platform. Deze feedback is allemaal doorgestuurd naar de methode ontwikkelaars en indien nodig heeft klantenservice persoonlijk contact opgenomen met de klanten die feedback hebben gegeven.
Onze methode ontwikkelaars bekijken iedere opmerking en tip en maken een afweging of dit bij de volgende aanpassing van de methode wordt meegenomen.

Bekendheid Onderwijs van Morgen

Heb jij alle mogelijkheden van Onderwijs van Morgen al ontdekt? Op dit onderwijsplatform vind je naast onderwijsnieuws, inspirerende en verdiepende artikelen ook actuele lessen.

De leerkrachten en docenten die aangaven bekend te zijn met Onderwijs van Morgen, geven dit onderwijsplatform een 7,5. Wil je ook kennismaken met Onderwijs van Morgen?

Ga naar de site