Neem een kijkje in de opbouw, de structuur en de didactiek van Rekenblokken door een leerwerkboek te openen. Je kunt natuurlijk ook een proefpakket aanvragen. Dan krijg je toegang tot het digitale leerplatform en kun je ervoor kiezen om de boeken ontvangen.

Digitaal materiaal

De digitale leeromgeving van Rekenblokken stimuleert en motiveert om zelfstandig te leren. Een student werkt met zijn eigen leerroute zodat hij alleen maar hoeft te doen wat nodig is. Ook krijgt hij 3 pogingen om tot het juiste antwoord te komen en nog belangrijker: hij krijgt direct feedback zodat hij leert van zijn foute antwoorden. Met een proeflicentie krijg je een goed beeld van de opbouw van het platform en kun je al het lesmateriaal bekijken. Met het beoordelingsmateriaal ontvang je de materialen bij jou op school en krijg je toegang tot de proeflicentie.

Blader door een selectie van de Rekenblokken boeken

Prijzen en pakketten

Ons advies is om te werken met de boeken en de digitale leeromgeving. Maar je kan er ook voor kiezen om alleen met boeken of alleen digitaal te werken. Het is mogelijk om een licentie of een pakket met een looptijd van 12, 24 of 48 maanden af te nemen. Zo bied je meer voordeel voor de student.