Search

Lesmateriaal

Take Care

Ervaar het lesmateriaal

Neem een kijkje in de opbouw, de structuur en de didactiek van Take Care door een theorieboek of opdrachtenboek te openen. Je kunt natuurlijk ook een proefpakket aanvragen. Dan krijg je toegang tot het digitale leerplatform en kun je ervoor kiezen om de boeken te ontvangen. Wil je meer weten over de didactische keuzes en op welke manier je ermee kan werken, bekijk dan de factsheet.

Download de factsheet

Blader door een selectie van de Take Care boeken

Take Care gaat uit van de praktijk. Ontdek de leeropdrachten, de combinatie tussen theorie en praktijk en de diversiteit in opdrachten. Studenten zijn enthousiast over het A5 formaat van onze boeken en vinden het fijn dat ze kunnen schrijven in hun opdrachtenboek.

Theorieboek N3 - Module 2

Opdrachtenboek N3 - Module 2

Theorieboek N3 - Module 4

Opdrachtenboek N3 - Module 4

Theorieboek N4 - Module 13

Opdrachtenboek N4 - Module 13

Theorieboek N4 - Module 15

Opdrachtenboek N4 - Module 15

Niveau 3 - Handboek Skills VTH

Niveau 3/4 - Handboek Skills ADL

Niveau 3/4 - Handboek Sociale en Communicatie Vaardigheden

Niveau 4 - Handboek Anatomie en Fysiologie

Niveau 4 - Handboek Pathologie

Digitaal materiaal

In de digitale leeromgeving van Take Care gaat de student aan de slag met het oefenen van de theorie. Eerst oefenen, daarna toetsen. Als docent krijg je duidelijk inzicht in de resultaten en de voortgang van je studenten en je klas. Knelpunten zijn inzichtelijk zodat je in kunt grijpen daar waar nodig. In de online leeromgeving vind je ook een rijk gevulde bibliotheek met achtergronden bij de modules en veel filmmateriaal. Met een proeflicentie kun je de online omgeving bekijken. Wil je ook de boeken ontvangen? Kies dan voor het beoordelingsmateriaal (gratis).

Beoordelingsmateriaal