Search

Lesmateriaal

Ervaar het lesmateriaal

Neem een kijkje in de opbouw, de structuur en de didactiek van Taalblokken Engels door een leerwerkboek te openen. Je kunt natuurlijk ook een proefpakket aanvragen. Dan krijg je toegang tot het digitale leerplatform en kun je ervoor kiezen om de boeken ontvangen. Wil je meer weten over de didactische keuzes en op welke manier je ermee kan werken, bekijk dan de handleiding.

Blader door de werkboeken

Bekijk en open de werkboeken en docentenhandleiding van Taalblokken Engels.

Werkboek A1

Leerwerkboek A2-B1

Docentenhandleiding

Bekijk het beroepsgerichte materiaal

Hoe relevanter de lessen zijn, hoe leuker het leren wordt! Blader door het beroepsgerichte materiaal van Taalblokken Engels en ervaar het zelf.

Economie en administratie

Horeca

Mobiliteit en voertuigen

Welzijn

Zorg

Media en vormgeving

Generiek How to Apply for a Job

Digitale leeromgeving

De digitale leeromgeving van Taalblokken stimuleert en motiveert om zelfstandig te leren. Een student werkt met zijn eigen leerroute zodat hij alleen maar hoeft te doen wat nodig is. Ook krijgt hij 3 pogingen om tot het juiste antwoord te komen en nog belangrijker: hij krijgt direct feedback zodat hij leert van zijn foute antwoorden. Met een proeflicentie krijg je een goed beeld van de opbouw van het platform en kun je al het lesmateriaal bekijken. Met het beoordelingsmateriaal ontvang je de materialen bij jou op school en krijg je toegang tot de proeflicentie.

Beoordelingsmateriaal

Prijzen en pakketten

Ons advies is om te werken met de boeken en de digitale leeromgeving. Maar je kan er ook voor kiezen om alleen met boeken of alleen digitaal te werken. Het is mogelijk om een licentie of een pakket met een looptijd van 12, 24 of 48 maanden af te nemen. Ook kun je Taalblokken Engels combineren met Nederlands en/of Duits. Zo bied je meer voordeel voor de student.

Bekijk de prijzen