Search

Lesmateriaal

Taalblokken Duits

Ervaar het lesmateriaal

Neem een kijkje in de opbouw, de structuur en de didactiek van Taalblokken Duits door een leerwerkboek te openen. Je kunt natuurlijk ook een beoordelingspakket aanvragen. Dan krijg je toegang tot het digitale leerplatform en kun je ervoor kiezen om de boeken ontvangen. Wil je meer weten over de didactische keuzes en op welke manier je ermee kan werken, bekijk dan de docentenhandleiding.

Blader door de boeken

Taalblokken Duits A1-A2

Werkboek Keuzedeel Commercieel, Verkoop en Marketing & Communicatie

Werkboek Keuzedeel Secretarieel

Werkboek Keuzedeel Financieel Administratief

Werkboek Keuzedeel Horeca & Toerisme

Taablokken Duits Docentenhandleiding

Digitale leeromgeving

De digitale leeromgeving van Taalblokken Duits stimuleert en motiveert om zelfstandig te leren. Een student werkt met zijn eigen leerroute zodat hij alleen maar hoeft te doen wat nodig is en krijgt direct feedback zodat hij leert van zijn foute antwoorden. Met een proeflicentie krijg je een goed beeld van de opbouw van het platform en kun je al het lesmateriaal bekijken. Met het beoordelingsmateriaal ontvang je de materialen bij jou op school en krijg je toegang tot de proeflicentie.

Beoordelingsmateriaal

Prijzen en pakketten

Ons advies is om te werken met de digitale leeromgeving en de boeken. Maar je kan er ook voor kiezen om alleen met boeken of alleen digitaal te werken. Ook kan je Duits combineren met Engels en/of Nederlands. Het is mogelijk om een licentie of een conbi-pakket met een looptijd van 12, 24 of 48 maanden af te nemen. Zo bied je meer voordeel voor de student.

Bekijk de prijzen