Search

Lesmateriaal

Taalblokken Nederlands

Ervaar het lesmateriaal

Neem een kijkje in de opbouw, de structuur en de didactiek van Taalblokken Nederlands door een leerwerkboek te openen. Je kunt natuurlijk ook een proefpakket aanvragen. Dan krijg je toegang tot het digitale leerplatform en kun je ervoor kiezen om de boeken ontvangen. Wil je meer weten over de didactische keuzes en op welke manier je ermee kan werken, bekijk dan de handleiding.

Digitaal materiaal

De digitale leeromgeving van Taalblokken Nederlands stimuleert en motiveert om zelfstandig te leren. Een student werkt met zijn eigen leerroute zodat hij alleen maar hoeft te doen wat nodig is. Ook krijgt hij 3 pogingen om tot het juiste antwoord te komen en nog belangrijker: hij krijgt direct feedback zodat hij leert van zijn foute antwoorden. Met een proeflicentie krijg je een goed beeld van de opbouw van het platform en kun je al het lesmateriaal bekijken. Met het beoordelingsmateriaal ontvang je de materialen bij jou op school en krijg je toegang tot de proeflicentie*.

Taalblokken wordt momenteel vernieuwd, hierdoor kun je momenteel geen beoordelingsmateriaal en proeflicentie meer aanvragen van het huidige Taalblokken.

Blader door de boeken

Taalblokken Nederlands leerwerkboek 2F

Taalblokken Nederlands leerwerkboek 3F deel a

Taalblokken Nederlands docentenhandleiding

Bekijk het beroepsgerichte materiaal

Hoe relevanter de lessen zijn, hoe leuker het leren wordt! Blader door het beroepsgerichte materiaal van Taalblokken Nederlands en ervaar het zelf.

Generiek Solliciteren 2F

Handel en ondernemerschap Correspondentie 2F

Media en vormgeving Overleg voeren 2F

Sport Monoloog houden 2F

Welzijn Overleg voeren 2F

Economie en administratie Monoloog houden 3F

Horeca en bakkerij Verslagen en dergelijke 3F

Secretarieel Informatie uitwisselen 3F

Techniek en procesindustrie Verslagen en dergelijke 3F

Zorg Monoloog houden 3F

Prijzen en pakketten

Ons advies is om te werken met de boeken en de digitale leeromgeving. Maar je kan er ook voor kiezen om alleen met boeken of alleen digitaal te werken. Het is mogelijk om een licentie of een pakket met een looptijd van 12, 24 of 48 maanden af te nemen. Taalblokken Nederlands is ook te gebruiken in combinatie met Engels en/of Duits. Zo bied je meer voordeel voor de student.

Bekijk de prijzen