Search

Prijzen en pakketten

Rekenblokken

Digitaal pakket

De volledige digitale licentie bevat materiaal voor alle niveaus. Wil je grotendeels digitaal lesgeven én met persoonlijke leerroutes werken, kies dan voor een digitaal pakket. De leerwerkboeken zijn voor docenten ook beschikbaar in folio, zodat je altijd op papier kunt werken. Wij adviseren om digitaal en boeken te combineren. Wil je toch liever met boeken werken? Dan is dit natuurlijk mogelijk.

Combinatiepakket: digitaal + leerwerkboeken

Een combinatie van de volledige digitale licentie én de leerwerkboeken van 1 niveau. Wil je zelf bepalen hoe je lesgeeft? Kies dan voor een combinatiepakket. Dan kun je met gepersonaliseerde leerroutes werken. Studenten kunnen digitaal leren, oefenen en toetsen. Inclusief examentraining.

Basispakket: toetslicentie + boekenpakket

Een digitale licentie met toegang tot de toetsen en een uitgebreid boekenpakket (leerwerkboeken + theorieboek). Dit pakket is bedoeld voor docenten die kennis willen maken met digitaal werken of bewust kiezen om vooral met met boeken te willen werken. Je bepaalt het instapniveau en de hiaten per domein per student. Vervolgens leert de student vanuit de boeken en toets je de opgedane kennis digitaal.


*De prijzen zijn geldig vanaf 1 mei 2018.