Een nieuwe lesmethode kiezen

Alle methodes op een rij

Je kunt hieronder makkelijk en snel informatie vinden over onze actuele methodes. Bekijk bijvoorbeeld de bladerboeken, of vraag direct een proeflicentie aan. Hulp nodig? Malmberg helpt je graag bij het maken van een goede keuze. Neem contact met ons op bij eventuele vragen.

Contact

Taalblokken Nederlands

Taalblokken Nederlands motiveert en inspireert. Een eigentijdse methode vol beroepsgericht materiaal die het beste uit jouw studenten haalt.

Nederlands

Taalblokken Engels

Met Taalblokken geef je inhoud aan je lessen Engels met eigentijds, interactief en inspirerend lesmateriaal.

Engels

Taalblokken Duits

Met Taalblokkken Duits gaan studenten meteen aan de slag. Zo ontdekken ze zelf hoe het moet en dat geeft vertrouwen. En zet aan tot nadenken.

Duits

Rekenen Rekenblokken

Rekenblokken is een eigentijdse methode die motiveert en ondersteunt. Met Rekenblokken haal je het beste uit je studenten én jezelf.

Rekenblokken

Zorg & Welzijn Take Care

Take Care is dé methode voor Zorg & Welzijn. De vraag ‘wat kunt u nog wél’ staat in de methode centraal. Dit maakt een wezenlijk verschil in wat je je studenten leert en meegeeft.

Take Care

Maak kennis met onze methodes

Het zoeken naar een nieuwe lesmethode is een intensief proces. De nieuwe methode moet passen bij jullie school en de studenten. Natuurlijk moeten jij en je collega's er ook fijn en gemakkelijk mee kunnen werken. Bij het kiezen van een nieuwe lesmethode ga je niet over één nacht ijs. Er zijn veel goede lesmethodes, maar wat is dé perfecte methode voor jullie school? Wij bieden ondersteuning en houvast in de zoektocht naar een nieuwe methode, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken.

Er is altijd een passende optie voor jou:

• Volg een webinar

• Een Experience Lab bij jou op school

• Doe de pilot

Lees meer over deze gratis mogelijkheden om kennis te maken met onze methode. Je kunt natuurlijk ook direct een proeflicentie of beoordelingsmateriaal aanvragen.

Naar de hulpmiddelen