Search

Ontwikkelingen Take Care

Take Care verhuisd

Zoals eerder aangegeven is Take Care verhuisd naar een nieuw online leerplatform. Wellicht heb je het al bekeken. Het nieuwe platform is erg gebruiksvriendelijk, maar dat neemt niet weg dat jij en je studenten hierin toch je weg moeten vinden. We helpen je hier graag bij. Hieronder lees je op welke manieren we dat doen. Ook vind je hieronder de belangrijkste informatie met betrekking tot de inhoudelijke verbeteringen.

Online tour

Als je de online omgeving voor de eerste keer opstart krijg je een online tour. Mocht je deze nog een keer willen bekijken dan kan je in het beginscherm op het icoon ? klikken.

Veelgestelde vragen

We hebben een overzicht gemaakt van de vragen die je wellicht hebt. Je kunt deze hier terugvinden. Staat je vraag er niet bij, bel dan met onze Helpdesk: 073-628 8788. Ze zitten voor je klaar!

Webinar

Onze methodespecialist Jean-Paul geeft regelmatig webinars. Een handige manier om snel inzicht te krijgen. Als je wilt deelnemen, klik dan hier om je in te schrijven.

Helpdesk

Onze Helpdesk helpt je graag. Heb je vragen? Stel ze dan gerust. Je kan ons bereiken tussen 8.00 en 17.00 uur op 073-628 8788.

In het kort

Wat biedt het nieuwe Take Care platform jou en je studenten?

  • De nieuwe omgeving ziet er frisser uit qua look & feel.
  • De structuur is verbeterd; deze is duidelijker opgebouwd per module of vak.
  • De inhoud van Take Care is hetzelfde en blijft aansluiten op de boeken.
  • Bij alle modules en vakken voegen we flitskaarten toe: hiermee kunnen studenten zelfstandig begrippen aanleren.
  • De bibliotheek is opgesplitst per module. Zo heb je al het materiaal direct bij elkaar.

N.b. Er verandert niets aan de toegang tot de online omgeving. Jij en je studenten komen automatisch op de nieuwe omgeving terecht.

Toetsen

De eindtoetsen van modules en vakken zijn bij de start van het schooljaar nog niet online te maken. Om toch gebruik te kunnen maken van de toetsen, kun je ze onder het ‘docentenmateriaal’ terug vinden als PDF- en Wordbestand. Je kunt  de toets in het Word bestand eventueel naar eigen inzicht aanpassen. Je vindt hier ook de antwoorden inclusief een beoordelingsmodel.

 

We werken aan de mogelijkheid om de toetsen ook online af te nemen. We verwachten hier rond de herfstvakantie meer duidelijkheid over te kunnen geven. 

Medisch Rekenen

Werkte je vorig jaar met Medisch Rekenen? Dan heb je nu, samen met de docentlicentie van Take Care ook de medisch Rekenen licentie ontvangen. Als studenten vorig jaar het totaalpakket hebben aangeschaft hebben zij ook recht op toegang tot Medisch Rekenen. Voor de studenten die vorig jaar via de webshop van Malmberg hebben besteld, is deze licentie toegevoegd. De studenten die via de schoolboekhandel hebben besteld kunnen een gratis Medisch rekenen licentie via hen ontvangen. Gemaakte resultaten blijven bewaard. Het kan zijn dat je nog een beheerderslicentie nodig hebt zodat je je studenten in een klas kunt plaatsen. Is dit het geval, neem dan contact op met de Klantenservice via 073 628 8722. 

Inhoudelijke verbeteringen

Sociale en Communicatieve Vaardigheden (SoCoVa)

Op basis van feedback van klanten voeren we aanpassingen door op het handboek en het oefeningenboek van SocCoVa. De boeken zijn begin oktober gereed en zullen, indien besteld, direct daarna uitgeleverd worden.

Verpleegtechnische handelingen (VTH)

Zowel het boek als de online inhoud van VTH is in 2018 herzien op basis van feedback van klanten. Omdat er studenten zijn die met de 2016 versie werken en studenten zijn die met de versie van 2018 werken zie je als docent de inhoud van beide versies in de online omgeving. Studenten zien in de online omgeving alleen de inhoud die hoort bij de versie van het boek dat zij hebben aangeschaft. Werk je met het boek van 2016 (EAN: 978-94-020-2512-5), kies dan in de online omgeving voor VTH 2016. Werk je met het boek van 2018 (EAN 978-94-020-3900-9), kies dan voor VTH 2018.

Anatomie, Fysiologie, Pathologie (AFP)

De inhoud en de toetsen van AFP is naar aanleiding van input van klanten aangepast. Wat de toetsen betreft zijn met name de vragen met stellingen aangepast en zijn er bij elke vraag nu vier antwoordmogelijkheden. De nieuwe toetsen vind je in het docentmateriaal.

Module 10 Activiteiten met de cliënt

Module 10 is herschreven naar niveau 3/4. Alle studenten die module 10 in 2016 of 2017 hebben aangeschaft, mogen deze kosteloos ruilen tegen de nieuwe versie. We hebben hier al eerder over gecommuniceerd. Mocht je er nog vragen over hebben, dan kun je contact opnemen met Sara Chaaby: 06 5395 9908 | sara.chaaby@malmberg.nl.