Take Care Docentendag

Bedankt voor je deelname!

Bedankt voor jouw bezoek aan de Take Care docentendag op 22 november 2022. Op deze pagina delen we de beschikbare presentaties en foto's van deze inspirerende dag. Zo kun je alles nog eens teruglezen en bekijken. Ook stellen we het zeer op prijs als je even de tijd wilt nemen om een korte vragenlijst over de docentendag in te vullen. Daarmee kunnen we toekomstige bijeenkomsten verder verbeteren.

Fotogallerij

Je hebt haar vast met haar camera rond zien lopen: Eerstejaars fotografie studente op het Koning Willem I College Liza Norbruis. Bekijk hier de foto's van de docentendag.

Aftermovie

PS: Graag gebruiken we het beeldmateriaal voor commerciële doeleinden.
Heb je hier bezwaar tegen? Laat het ons dan weten via maud.brock@malmberg.nl.

Wat vond jij van de docentendag?

We zijn heel benieuwd hoe jij de docentendag hebt ervaren. Jullie feedback helpt ons om een mogelijke volgende docentendag zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jullie wensen. Het invullen van de vragenlijst duurt max. 5 minuten.

Naar de vragenlijst

Laten we contact houden….

Wij hebben de interactie met jullie op deze docentendag als zeer positief ervaren en willen deze aanzet voor samenwerking een vervolg geven. Als jij dit ook leuk en interessant vindt, zijn er 2 mogelijkheden.

Deelname aan een expertgroep of validatiepanel
Hiervoor kun je je aanmelden bij onze portfolio manager Mark Zweegers door een mail te sturen naar mark.zweegers@malmberg.nl

Bijdragen aan de verdere ontwikkeling van Take Care  2.0
Bijvoorbeeld als auteur of meelezer van de nieuwe content. Stuur bij interesse hiervoor een mail naar Leanne Digne op emailadres leanne.digne@malmberg.nl