Taalblokken Docentendag

Bedankt voor je deelname!

Bedankt voor jouw bezoek aan de Taalblokken docentendag op 15 november 2022. Op deze pagina delen we de beschikbare presentaties en foto's van deze inspirerende dag. Zo kun je alles nog eens teruglezen en bekijken. Ook stellen we het zeer op prijs als je even de tijd wilt nemen om een korte vragenlijst over de docentendag in te vullen. Daarmee kunnen we toekomstige bijeenkomsten verder verbeteren. Als laatste vind je antwoord op de meest gestelde vragen tijdens de dag.

Fotogallerij

Je hebt haar vast met haar camera rond zien lopen: Eerstejaars fotografie studente op het Koning Willem I College Liza Norbruis. Bekijk hier de foto's van de docentendag.

Aftermovie

PS: Graag gebruiken we het beeldmateriaal voor commerciële doeleinden.
Heb je hier bezwaar tegen? Laat het ons dan weten via maud.brock@malmberg.nl.

Wat vond jij van de docentendag?

We zijn heel benieuwd hoe jij de docentendag hebt ervaren. Jullie feedback helpt ons om een mogelijke volgende docentendag zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jullie wensen. Het invullen van de vragenlijst duurt max. 5 minuten.

Naar de vragenlijst

FAQ's

We hebben de meest voorkomende vragen samengevat in een overzicht:

 • Wat staat er op de planning voor het vernieuwde Taalblokken?
  Het lesmateriaal van het vernieuwde Taalblokken wordt gefaseerd beschikbaar gesteld. Bekijk welke onderdelen er nog worden toegevoegd gedurende dit studiejaar en in studiejaar 2023/2024.
  Ontwikkelingen Taalblokken Nederlands
  Ontwikkelingen Taalblokken Engels

 • Kunnen jullie hulp bieden bij het maken van een lesplanning?
  Methodespecialist Jean-Paul Kokkeler heeft een planningstool gemaakt die je kunt inzetten naar eigen inzicht. Download de planningstool.

  Planningstool Taalblokken Nederlands Planningstool Taalblokken Engels

  Wil je hier meer over weten? Maak een afspraak met methodespecialist Jean-Paul Kokkeler.

 • Wat wordt er met mijn feedback gedaan?
  Alle feedback die we hebben ontvangen gedurende de dag nemen we mee in de verdere (door)ontwikkeling van onze methoden. We willen jullie uitnodigen om al je feedback en vragen met ons te blijven delen, op deze manier kunnen wij de methoden zo goed mogelijk afstemmen op jullie wensen en behoeften. Mocht je tips en tops hebben opgeschreven gedurende de docentendag en hierbij je e-mailadres hebben genoteerd, krijg je persoonlijke terugkoppeling.

  Uitnodiging vanuit Saskia Streutker

  Mocht je een afspraak willen maken met onze portfolio manager Taalblokken om jouw wensen en behoeften met haar te delen, dat kan! Stuur haar een e-mail: saskia.streutker@malmberg.nl

  Contact

  Heb je nog vragen over de docentendag of over het werken met je methode? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of je accountmanager.