SearchTrainingen

Onze trainingen zijn gericht op het inpassen van online en offline leermiddelen in je lespraktijk. De functionaliteiten van de online leeromgeving worden uitgebreid met je doorgenomen. We geven de training bij jou op school.

Trainingen

Persoonlijke coach

Wij denken graag mee hoe je je lesmethode nog beter in kunt zetten in je lespraktijk. Heb je persoonlijke begeleiding nodig of heb je een vraag over de methode? Vraag dan een gesprek aan en we komen graag bij je langs.

Aanvragen 

Webinars

Thuis of vanaf je eigen werkplek kun je onze gratis webinars volgen. In 30 - 45 minuten komen verschillende onderwerpen aan bod. Daarnaast is er tijdens de webinars voldoende ruimte tot het stellen van vragen.

Webinars

Bijeenkomsten

Op deze pagina vind je alle bijeenkomsten die we organiseren of waar wij bij aanwezig zijn.

Bijeenkomsten

Helpcenter/Kennisbank

In onze kennisbank vind je informatie en artikelen die je op weg kunnen helpen bij het lesgeven met de online leeromgeving. Vanuit het chatvenster in de online leeromgeving kun je hier ook direct in zoeken.

Kennisbank

Meedenken

Om lesmethodes optimaal aan te laten sluiten op de lespraktijk hebben we voor de ontwikkeling van lesmethodes intensief contact met docenten. Als enthousiaste, kritische docent kun je lid worden van het scholenpanel.

Scholenpanel

Heb je extra hulp nodig?
Stuur een mail

We antwoorden zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 3 werkdagen.

Mail ons


Bel ons

We zijn er voor je op werkdagen van 8.00 - 17.00 uur voor vragen over inloggen, gebruik van de online methode en storingen. Vanaf 8.30 uur kun je terecht voor andere vragen.

Bel ons op 073 628 8788.

Twitter

We zijn online op werkdagen van 8:00 - 17:00 uur.

@malmberghelpt