Search
Inspiratiemiddag Talen

dinsdag 26 maart

Tijdens de inspiratiemiddag leer je alles over nepnieuws bij de masterclass: Nepnieuws "Verhoog je resistentie tegen desinformatie". Ruurd Oosterwoud van DROG laat je ervaren hoe hij iedereen online kan misleiden met digitale huis-, tuin-, en keukengerei. Ook gaat hij in gesprek over de impact die dit heeft op het wereldbeeld van jouw studenten. Bij de masterclass: Gamification "Hoe kunnen gamen en leren samen gaan?", leer je hoe je de motivatie van je studenten voor gamen om kunt zetten naar de lespraktijk. De tips die je ontvangt kan je direct toepassen in je lessen.

Ben je op zoek naar een nieuwe lesmethode of heb je een vraag? Bezoek dan de informatiemarkt. Tijdens de pauzes is er volop gelegenheid om vragen te stellen over onze taalmethodes en om het nieuwste materiaal te bekijken. Je kunt beoordelingsexemplaren meenemen of bestellen en een afspraak maken voor een presentatie of een training. Ook is er tijdens de inspiratiemiddag natuurlijk gelegenheid om collega-docenten te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Programma

13.00 - 13.30u Ontvangst

13.30 - 13.45u Welkom door Corinne Nederlof (Malmberg)

13.45 - 15.00u

15.00 - 15.15u Pauze en informatiemarkt
15.15 - 16.15u

16.15 - 17.00u BorrelVolkshotel Amsterdam

Aanmelden

Meld je aan voor een inspirerende dag met interessante sprekers en volop mogelijkheden om collega’s van andere scholen te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

De inspiratiemiddag is gratis voor docenten die met een Malmberg methode werken.

Werk je met een andere lesmethode? Dan betaal je slechts € 49,- exclusief btw.
Meld je aan

Contact

Heb je vragen over de inspiratiemidag? Stuur een e-mail of neem contact op met je accountmanager.


Locatie

De inspiratiemiddag vindt plaats bij het Volkshotel: het oude Volkskrantgebouw aan de Wibautstraat in Amsterdam Oost. Het Volkshotel is prima bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

Adres Volkshotel:

Wibautstraat 150
1091 GR Amsterdam


Meer informatie over het Volkshotel.

Route

Meer informatie over het programma