Search

Goed voorbereid van start!

Begin het nieuwe schooljaar meteen goed

We helpen je graag om het nieuwe schooljaar weer goed voorbereid van start te kunnen gaan. In dit bericht lees je wat je hiervoor nodig hebt en geven je een aantal handige tips. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Docentenmateriaal bestellen
  • Hulp bij activeren en inloggen
  • Hulp en ondersteuning bij je (online) lesmethode

Direct inloggen Naar de webshop

Docentenmateriaal bestellen

De docentlicentie biedt je de mogelijkheid om de voortgang van je leerlingen te volgen via handige dashboards. Daarnaast vind je hierin het docentenmateriaal met toetsen, antwoordenboeken, handleidingen en andere ondersteunende lesmaterialen. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding van je lessen.

De docentlicentie is geldig van 1 juni 2018 tot 1 augustus 2019. Ook als je het vorige schooljaar met de methode hebt gewerkt, heb je voor het nieuwe schooljaar dus een licentie nodig. Je bestelt je docentenlicentie eenvoudig in onze webshop. Ook bestel je hier je gebruikersexemplaren met 85% korting op de adviesverkoopprijs.

Hoe werkt het?

1.      Ga naar de webshop.

2.      Kies je vak en vervolgens de methode, editie en het niveau.

3.      Bestel je docentlicentie en/of je gebruikersexemplaren.

Let op: werk je met verschillende edities of niveaus, dan heb je ook meerdere docentlicenties nodig.

Heb je vragen over  bestellingen, leveringen of facturen? Bekijk onze servicepagina of neem contact met ons op.

Hulp bij activeren en inloggen

Nieuwe docentlicentie(s) aangevraagd en in goede orde ontvangen? Het activeren van je licentie(s) is in een paar stappen gebeurd.

1.      Ga naar  www.inloggenvo.malmberg.nl

2.      Log in met je schoolaccount

3.      Vul je activeringscode in en klik op ga verder

4.      Je hebt nu toegang tot je docentlicentie

Wil je de volgende keer toegang tot je docentlicentie? Herhaal dan de eerste twee stappen en je kunt meteen aan de slag.

Leerlinglicenties

Leerlingen hebben aan de start van het schooljaar toegang tot hun licentie. De DT-coördinator of ELO-beheerder van je school zorgt ervoor dat dit is ingericht. Zodra je leerlingen hebben ingelogd kunnen ze worden toegevoegd aan je klassen.

Heb je vragen of hulp nodig bij het inloggen en activeren? Bekijk onze servicepagina of neem contact met ons op.

Hulp en ondersteuning bij je (online) lesmethode

Docentenhandleiding

In het docentenmateriaal vind je handleidingen en andere ondersteunende materialen, zoals toetsen, die je helpen bij de voorbereiding van je lessen. Handig voor het maken van bijvoorbeeld een PTA voor het nieuwe schooljaar. Je bereikt het materiaal via je docentlicentie. Mis je nog materialen? Bekijk de planning met verwachtte verschijningsdata. 

Methodestarttraining

Wil je in het nieuwe schooljaar de online leeromgeving nog beter kunnen integreren in je lessen? We bieden hiervoor verschillende mogelijkheden. We stemmen dit graag persoonlijk met je af. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een training? Bekijk het aanbod en neem contact met ons op.


Meer informatie