Search
6e Nationale Docentencongres Biologie

vrijdag 9 november 2018


Na vijf succesvolle edities organiseert Malmberg op vrijdag 9 november 2018 het 6e Nationale Docentencongres Biologie voor docenten Biologie en Biologie Verzorging in het voortgezet onderwijs. Kom deze dag naar Burgers’ Zoo in Arnhem en laat je tijdens het dagvullend programma inspireren door toonaangevende sprekers zoals Stephan van Duin en Patrick van Veen.

Programma

09:30 Inloop

10.15 Welkom door Malmberg

10.20 Welkom door Stephan van Duin en ochtendprogramma

11.30 Parellelsessie 1*

12.30 Lunch o.a. in Burgers Zoo

13.30 Parellelsessie 2*

14.45 Parellelsessie 3*

15.45 Einde ronde 3 en korte break

16.15 Keynote: Patrick van Veen

17.00 Einde dag

*De invulling van de parellelsessies wordt deze zomer bekendgemaakt.

Dagvoorzitter Stephan van Duin

Aanmelden

Meld je aan voor een inspirerende dag met interessante sprekers en volop mogelijkheden om collega’s van andere scholen te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Je kunt je nu alvast voorlopig inschrijven. Dan ontvang je als eerste het volledige programma en dan ben je verzekerd van een plekje. Vanaf september kan je je definitief inschrijven en een keuze maken uit de parrallelsessies.

De deelnamekosten bedragen € 230,- inclusief btw.
Werk je met Biologie voor jou, Biologie Verzorging voor jou of Vita? Dan ontvang je € 50,- korting en betaal je slechts € 180,- incl. btw.

Reserveer alvast een plek

Contact

Heb je inhoudelijke vragen over het 6e Nationale docentencongres? Stuur een e-mail of neem contact op met je accountmanager.


Locatie

Het 6e Nationale Docentencongres Biologie vindt plaats bij Burgers’ Zoo in Arnhem, een prachtige dierentuin van wel 45 hectare!

Adres Burgers Zoo:

Antoon van Hooffplein 1

6816 SH Arnhem


Meer informatie over Burgers Zoo.

Route

Meer informatie over het programma