Search
Digitale intelligentie maakt het beste onderwijs nóg persoonlijker

Bingel geeft jou en de kinderen het beste van twee werelden. De allerhoogste onderwijskwaliteit die je altijd al van ons gewend bent, gecombineerd met het intelligent toepassen van technologie. Dat maakt het onderwijs nóg relevanter en effectiever.

Lees meer

Jij bepaalt op basis van de juiste inzichten

Jij bent degene die de kinderen kent. Daarom maak jij de didactische keuzes. Bingel biedt jou het gemak van digitale middelen. We ondersteunen je tijdens de gehele les met een digitale handleiding, digibordtool, overzichtelijk dashboard en de hulpkit. Bingel geeft je de tools om elk kind optimaal te begeleiden.

Lees meer

Doordachte adaptiviteit voor onderwijs op maat

Door meervoudige verbindingen tussen leerdoelen leren kinderen effectiever. In Bingel krijgt een kind een makkelijkere of moeilijkere oefening aangeboden of wordt gewerkt aan kennis, inzicht en vaardigheden van een onderliggend leerdoel. Deze nieuwe opzet van leerlijnen zorgt voor de juiste ondersteuning en uitdaging voor ieder kind. Deze technologie is uniek in Nederland.

Lees meer


Elaboratieve feedback: bewezen effectief

De kwaliteit van de feedback is zeer bepalend voor de prestaties en motivatie van kinderen. Uitgebreid onderzoek naar de effecten van directe feedback op het leerproces toont dit aan. We onderscheiden grofweg drie vormen van directe feedback: elaboratieve feedback (EF), kennis van correct resultaat (KCR) en kennis van resultaat (KR).

Meer informatie
Toon alle gestelde vragen

En meer...