SearchDigitale intelligentie maakt het beste onderwijs nóg persoonlijker

Bingel geeft jou en de kinderen het beste van twee werelden. De allerhoogste onderwijskwaliteit die je altijd al van ons gewend bent, gecombineerd met het intelligent toepassen van technologie. Dat maakt het onderwijs nóg relevanter en effectiever.

Lees meer

Jij bepaalt op basis van de juiste inzichten

Jij bent degene die de kinderen kent. Daarom maak jij de didactische keuzes. Bingel biedt jou het gemak van digitale middelen. We ondersteunen je tijdens de gehele les met een digitale handleiding, digibordtool, overzichtelijk dashboard en de hulpkit. Bingel geeft je de tools om elk kind optimaal te begeleiden.

Lees meer

Doordachte adaptiviteit voor onderwijs op maat

Door meervoudige verbindingen tussen leerdoelen leren kinderen effectiever. In Bingel krijgt een kind een makkelijkere of moeilijkere oefening aangeboden of wordt gewerkt aan kennis, inzicht en vaardigheden van een onderliggend leerdoel. Deze nieuwe opzet van leerlijnen zorgt voor de juiste ondersteuning en uitdaging voor ieder kind. Deze technologie is uniek in Nederland.

Lees meer


Kennis maken met Bingel?

Wil je Bingel zelf ervaren?
Vanaf komend schooljaar is Bingel beschikbaar voor de eerste twee methodes: de nieuwe edities van De wereld in getallen en Pluspunt.

Ga naar De wereld in getallen Ga naar Pluspunt

Bingel voor de leerkracht!

Bekijk de video om een indruk te krijgen hoe Bingel voor jou werkt.

Bingel voor de kinderen!

Bekijk de video om een indruk te krijgen hoe Bingel voor de kinderen werkt.

Goed om te weten