Jullie feedback over start schooljaar 2023

Resultaat klanttevredenheidsmeting
oktober 2023

Hartelijk dank voor je feedback op de vragen over start schooljaar en hoe je die start hebt beleefd dit schooljaar! Met jullie feedback gaan we verder aan de slag. Op deze pagina staat welke acties we hebben ondernomen of nog gaan nemen en wat je kunt verwachten naar aanleiding van jullie feedback.

Wat vinden jullie ervan?

De tevredenheid over de start van het schooljaar werd door jullie beoordeeld met een 7,9 en de klantvriendelijkheid met een 8,3. Daar zijn we trots op! We hebben naast mooie complimenten ook veel tips en suggesties mogen ontvangen. Die nemen we weer mee om onze ondersteuning weer te verbeteren. Bedankt voor jullie waardevolle feedback!

Inhoudelijke feedback op de methode

Naast feedback over de start van het schooljaar, hebben jullie ook veel feedback gegeven op de inhoud van de methode en het online platform. Deze feedback is allemaal doorgestuurd naar de methode ontwikkelaars en indien nodig heeft klantenservice persoonlijk contact opgenomen met klanten die feedback hebben gegeven.
Onze methode ontwikkelaars bekijken iedere opmerking en tip en maken een afweging of dit bij de volgende aanpassing van de methode wordt meegenomen.

Feedback over Staal

Het leuke bij Staal is dat bijna alle feedback, tips en ideeën die we kregen, al zijn doorgevoerd in de vernieuwde Staal. Zoals de spellingscategoriën die in Staal 2 worden ondersteund met een video.

Staal 2 komt eraan!

Vindbaarheid jaarplanningen

Een aantal responden heeft aangegeven de jaarplanningen niet makkelijk te kunnen vinden. Veel leerkrachten zoeken de jaarplanningen op malmberg.nl terwijl ze op ons onderwijsplatform Onderwijsvanmorgen.nl staan. Dit hebben we direct als verbetering opgepakt en we hebben dan ook al een oplossing voor de korte termijn bedacht, maar gaan dit schooljaar ook direct onderzoeken hoe we dit voor de lange termijn op kunnen lossen. Bedankt voor het doorgeven.

Bedankt voor jullie enthousiaste quotes!

Naast jullie feedback, ontvangen we ook altijd van jullie enthousiaste quotes. We vragen altijd eerst of we deze mogen gebruiken in onze communicatie! Bedankt hiervoor!

Bekijk de quotes

Bekendheid Onderwijs van Morgen

Heb jij alle mogelijkheden van Onderwijs van Morgen al ontdekt? Op dit onderwijsplatform vind je naast onderwijsnieuws, inspirerende en verdiepende artikelen ook lessuggesties.

De leerkrachten en docenten die aangaven bekend te zijn met Onderwijs van Morgen, geven dit onderwijsplatform een 7,5. Wil je ook kennismaken met Onderwijs van Morgen?

Ga naar de site