Jullie feedback over start schooljaar 2022

Resultaat klanttevredenheidsmeting
november 2022

Hartelijk dank voor je feedback op de vragen over start schooljaar en hoe je die start hebt beleefd dit schooljaar! Met jullie feedback gaan we verder aan de slag. In dit bericht tref je aan welke acties we hebben ondernomen of nog gaan nemen en wat je kunt verwachten naar aanleiding van jullie feedback.

Wat vinden jullie ervan?

De tevredenheid over de start van het schooljaar werd door jullie beoordeeld met een 7,7 en de klantvriendelijkheid een 8,1. Daar zijn we trots op! We hebben naast mooie complimenten ook veel tips en suggesties mogen ontvangen. Die nemen we weer mee om onze ondersteuning weer te verbeteren. Bedankt voor jullie waardevolle feedback!

Late leveringen methode materialen

Na de zomer merkten we dat meer scholen met Malmberg methodes aan de slag gingen dan we verwacht hadden waardoor er tekorten ontstonden bij enkele methodes. Dit heeft ervoor gezorgd dat niet alle scholen alle materialen op tijd ontvangen hebben. Uiteraard doen we samen met de schoolleveranciers ons uiterste best om dit niet meer te laten gebeuren.

Bedankt voor jullie enthousiaste quotes!

Naast jullie feedback, ontvangen we ook altijd van jullie enthousiaste quotes. We vragen altijd eerst of we deze mogen gebruiken in onze communicatie! Bedankt hiervoor!

Bekijk de quotes

Bekendheid Onderwijs van Morgen

Heb jij alle mogelijkheden van Onderwijs van Morgen al ontdekt? Op dit onderwijsplatform vind je naast onderwijsnieuws, inspirerende en verdiepende artikelen ook lessuggesties.

De leerkrachten en docenten die aangaven bekend te zijn met Onderwijs van Morgen, geven dit onderwijsplatform een 7,5. Wil je ook kennismaken met Onderwijs van Morgen?

Ga naar de site Meld je aan voor het event