Jullie feedback over de ondersteuning

Resultaten tevredenheidsmeting

April 2023

Hartelijk dank voor je feedback op de vragen over de ondersteuning van Malmberg bij je lesmethode en hoe je deze hebt beleefd dit schooljaar!

De tevredenheid over de ondersteuning tijdens dit schooljaar werd door jullie beoordeeld met een 7.1, de klantvriendelijkheid een 7.9 en de handleiding, filmpjes en lesplanning met een 7,7. Daar zijn we trots op!

We hebben naast mooie complimenten ook veel tips en suggesties mogen ontvangen. Die nemen we weer mee om onze ondersteuning weer te verbeteren in het nieuwe schooljaar. Bedankt voor jullie waardevolle feedback!

Wat doen we met jullie feedback?

Extra inzet filmpjes

Jullie waarderen onze handleidingen, planningen en filmpjes met een 7,7. Hier zijn we erg blij mee. We hebben daarom besloten extra in te zetten op video ondersteuning en het promoten daarvan. 

Meedenken promoten

Er zijn heel veel manieren waarop je met ons mee kunt denken over alles rondom onze lesmethodes. De vraag over het meedenken scoorde echter een 6,5. Daarom hebben we besloten hier meer bekendheid aan te geven.  Wil jij alvast meer weten over ons scholenpanel?

Meer informatie scholenpanel

Bekendheid Onderwijs van Morgen

Ons onderwijsplatform Onderwijs van Morgen scoort een magere 6,3. Dit komt echter omdat veel van jullie aangeven hier niet bekend mee te zijn. Hier gaan we aan werken, want wie het kent, komt er graag! Lees op Onderwijs van Morgen wat er speelt in het onderwijs, vind er je extra lesmaterialen en op dit moment alles voor de start van het nieuwe schooljaar, zoals de jaarplanningen.

Naar Onderwijs van Morgen Alles voor de start van het nieuwe schooljaar

Jullie enthousiaste reacties

Bedankt voor alle enthousiaste reacties over onze lesmethodes en onze service. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee! Kijk voor meer enthousiaste reacties:

Jullie aan het woord