Search

Methodespecialisten basisonderwijs

Ben je op zoek naar een nieuwe methode of wil je persoonlijk advies?

We willen graag dat je de juiste methode kiest die past bij jouw school, jouw team en jouw leerlingen. Heb je specifieke vragen? Onze methodespecialisten hebben ruime ervaring in het onderwijs en zij kennen alle ins en outs van de methodes. We bieden je daarvoor de volgende mogelijkheden:

  • Een methodepresentatie of verdiepingsworkshop (online of op school) waarin we de keuzes verder toelichten die gemaakt zijn in de methode, bijv. in de didactiek en organisatie
  • Een servicegesprek waarbij we bespreken wat er speelt bij jou op school en waarin je al je vragen mbt het gebruik van onze methode(s) kunt stellen

Jouw methodespecialist

Kijk op de kaart in welke regio jouw school valt en neem contact op met een de methodespecialisten in jouw regio. Je kunt direct een afspraak plannen in zijn of haar agenda.

Regio Noord-West

Martijn de Wit

Contact

Regio Noord

Marcel Tuinstra

Contact

Regio Amsterdam

Annegien Kok

Contact

Regio Midden-Noord

Emine Guntepe

Contact

Regio Midden-West

Nathan van der Velde

Contact

Regio West

Michiel Boudewijn

Contact

Regio Oost

Dick Vijge

Contact

Regio Midden-Zuid

Denni Hijink

Contact

Regio Zuid-West

Marc Hooijmaijers

Contact

Regio Zuid

Annemieke Pel

Contact

Liever telefonisch overleg of een afspraak maken?

Neem contact op met de afdeling Voorlichting. Telefoon: 073 628 87 55. Je kunt ook een mail sturen naar voorlichting.bao@malmberg.nl of gebruik maken van het contactformulier.

Contactformulier

Overige vragen

Wil je een zichtzending laten ophalen, heb je een vraag over een bestelling, wil je inloggen of heb je een andere vraag? Ga naar de servicepagina van Malmberg Basisonderwijs.

Klantenservice