Search

Methodespecialisten basisonderwijs

Ben je op zoek naar een nieuwe methode of wil je persoonlijk advies?

We willen graag dat je de juiste methode kiest die past bij jouw school, jouw team en jouw leerlingen. Heb je specifieke vragen? Onze methodespecialisten hebben ruime ervaring in het onderwijs en zij kennen alle ins en outs van de methodes. We bieden je daarvoor de volgende mogelijkheden:

  • Een methodepresentatie of verdiepingsworkshop (online of op school) waarin we de keuzes verder toelichten die gemaakt zijn in de methode, bijv. in de didactiek en organisatie
  • Een servicegesprek waarbij we bespreken wat er speelt bij jou op school en waarin je al je vragen mbt het gebruik van onze methode(s) kunt stellen

Jouw methodespecialist

Kijk op de kaart in welke regio jouw school valt en neem contact op met een de methodespecialisten in jouw regio. Je kunt direct een afspraak plannen in zijn of haar agenda.

Regio Noord-West

Contact

Regio Noord

Contact

Regio Amsterdam

Contact

Regio Midden-Noord

Contact

Regio Midden-West

Contact

Regio West

Contact

Regio Oost

Contact

Regio Midden-Zuid

Contact

Regio Zuid-West

Contact

Regio Zuid

Contact

Liever telefonisch overleg of een afspraak maken?

Neem contact op met de afdeling Voorlichting. Telefoon: 073 628 87 55. Je kunt ook een mail sturen naar voorlichting.bao@malmberg.nl of gebruik maken van het contactformulier.

Contact formulier

Overige vragen

Wil je een zichtzending laten ophalen, heb je een vraag over een bestelling, wil je inloggen of heb je een andere vraag? Ga naar de servicepagina van Malmberg Basisonderwijs.

Klantenservice