Search

Maak kennis met De wereld in getallen - basis op papier


De wereld in getallen – basis op papier


Datum:
28 november 2018

Vak: rekenen

Locatie: met je collega’s voor het digibord of thuis op de bank, de keus is aan jou!

Programma: het webinar duurt van 13.00 tot 13.45 uur.

Omschrijving

Jij wilt elk kind het beste rekenonderwijs geven. En je wilt zeker weten dat je het op de goede manier uitvoert. Dan is De wereld in getallen – basis op papier jouw methode. Je krijgt een jaarprogramma van 36 weken dat je van begin tot eind kunt volgen. Je werkt met doordachte papieren materialen en adaptieve digitale hulpmiddelen. De methode helpt jou om de didactische keuzes te maken, waarop je kunt vertrouwen. En de kinderen? Zij krijgen de ruimte om hun eigen beslissingen te nemen en ze zien door de wereldse filmpjes en foto’s dat rekenen overal om hen heen is. Zo zien ze het nut van rekenen. En dat motiveert!

Deze versie van de methode biedt het basislesmateriaal op papier aan met een aanvulling van digitale leermiddelen, zoals digibordsoftware en oefensoftware.en oefensoftware.

Het webinar is een ideale gelegenheid om in een korte tijd én in je eigen omgeving meer inzicht te krijgen in De wereld in getallen - basis op papier. Het webinar duurt 45 minuten. Uiteraard kun je ook vragen stellen. stellen.


Kosten: deelname is gratis.

Organisatie: Malmberg

Inschrijven


Webinar De wereld in getallen op papier