Search

Seminar Bingel


Digitaliseren? Probeer het dan als je durft!

Profiteer van digitale intelligentie in onze leermiddelen en maak kennis met Bingel, het nieuwe platform van Malmberg. Op de NOT heb je 4 keer de mogelijkheid om het seminar bij te wonen.

Schrijf je alvast in voor één van de seminars. Om je in te schrijven voor een seminar moet je eerst inloggen met je NOT-gegevens. Nog geen toegang tot de NOT? Meld je dan eerst gratis aan voor de NOT.

Aanmelden NOT


Data en tijdstippen:

dinsdag 22 januari
11.30 - 12.15 uur
Aanmelden

woensdag 23 januari
12.30 - 13.15 uur
Aanmelden

donderdag 24 januari
11.30 - 12.15 uur
Aanmelden

vrijdag 25 januari
11.30 - 12.15 uur
Aanmelden


Omschrijving

Adaptiviteit, gepersonaliseerde leeromgeving, differentiatie, op maat leren. Tegemoet komen aan de verschillen tussen kinderen en het leerrendement verhogen, dat willen we allemaal! Digitale leermiddelen kunnen je daar goed bij ondersteunen. Malmberg introduceert daarom een nieuw platform waarin adaptief leren met meervoudige verbindingen tussen doelen centraal staat. Digitale intelligentie gecombineerd met de nieuwste didactische inzichten waarbij we de dagelijkse lespraktijk niet vergeten. Benieuwd hoe digitale intelligentie werkt? Je hoort er alles over in deze presentatie.

 

Spreker: John Oostrom

John Oostrom is een onderwijsman in hart en nieren. John ontwikkelt al bijna 20 jaar educatieve software voor het basisonderwijs. Hij combineert moeiteloos zijn technische kennis met zijn ervaring als leerkracht in het basisonderwijs. In nauwe samenwerking met leerkrachten bouwt hij aan de nieuwe leeromgeving van Malmberg.


Kosten: deelname is gratis.


Bingel