Search

Heutink rekenmiddagen 31 januari


In één middag volledig bijgepraat worden?


Datum:
31 januari 2018

Vak: rekenen

2 locaties:

BS Talente in Oud-Gastel

Bit-Meet Me in Ede

Programma: Het programma start om 13.30 uur.


Omschrijving

Malmberg is al decennia lang de grootste rekenuitgever in het basisonderwijs. Al jaren werken wij samen met grote namen op rekengebied om de nieuwste inzichten te vertalen naar praktisch bruikbare rekenmethodes. Tijdens de themamiddag rekenen wordt een tipje van de sluier opgelicht.

Workshop "Het rekenonderwijs van de toekomst"
We presenteren hoe de nieuwste inzichten verwerkt zijn in de nieuwe methodes De Wereld in Getallen 5 en Pluspunt 4. Deze methodes worden natuurlijk ook digitaal aangeboden en worden aangesloten op Momento. Ze zijn volledig adaptief door het gebruik van technologie die een snellere voortgang van de leerling garandeert. De kwaliteit van de feedback is dusdanig hoog dat dit kinderen echt vooruit helpt, wat leidt tot een hoger leerrendement. De leerkracht wordt op een unieke wijze ondersteund bij de begeleiding.

Workshop "overstappen naar een digitale methode"
Werk je met de folio uitgave van De Wereld in Getallen of Pluspunt? Overweeg je om de overstap te maken naar digitaal? Wij laten jezien wat de voordelen zijn van digitaal werken met onze rekenmethodes. Uiteraard bieden de digitale varianten dezelfde vertrouwde kwaliteit. Alle leermiddelen sluiten op elkaar aan op het gebied van didactische uitgangspunten, leerlijnen en lesdoelen. Zo blijft het hele lesproces overzichtelijk en eenduidig.

Kosten: deelname is gratis.

Organisatie: Heutink

Inschrijven


Heutink rekenmiddagen