Startwebinars Pluspunt

Webinar Pluspunt in de praktijk

Volg het webinar ‘Pluspunt in de praktijk’ zodat je goed voorbereid het nieuwe schooljaar start. Daarin laten we zien hoe je met de nieuwe methode aan de slag kunt en beantwoorden we jullie vragen. We zorgen dat je direct aan de slag kunt met je eerste les. Het webinar duurt 45 minuten. Je kunt uiteraard al je vragen stellen. Kijk met het hele team om snel op weg te kunnen.

Wanneer je gaat werken met een mix van papier en digitaal (je start (instructie en verwerken) de les op papier en gaat digitaal oefenen en automatiseren), schrijf je dan in voor het webinar Basis papier.

Pluspunt

Data en tijden

Pluspunt 4 – Basis digitaal | in de praktijk

Vrijdag 16 augustus 14.00 uur aanmelden

Dinsdag 20 augustus 15.30 uur aanmelden

Dinsdag 27z augustus 11.00 uur aanmelden


Pluspunt 4 – Basis papier | in de praktijk

Vrijdag 16 augustus 09.30 uur aanmelden

Dinsdag 20 augustus 11.00 uur aanmelden

Dinsdag 27 augustus 15.30 uur aanmelden

Geen tijd op het genoemde moment? Geen zorgen, maar schrijf je wel in. De sessies zijn naderhand terug te kijken als je je hebt ingeschreven.Hoe werkt het?

Je kunt het webinar volgen vanaf je eigen computer. Na inschrijving ontvang je instructies over hoe je het webinar kunt volgen. Je logt in waar het jou het beste uitkomt: thuis, op school, alleen of met het hele team. Het is ook mogelijk om direct vragen te stellen.

Vragen over de webinars?

Stuur een mail naar webinars@malmberg.nl.

Vragen over de methode of een afspraak maken?

Neem contact op met één van onze methodespecialisten op (073) 628 8722.