Search

Een nieuwe leesmethode kiezen

Leesmethodes vergelijken

Ben je op zoek naar een nieuwe methode voor aanvankelijk lezen (AVL), voortgezet technisch lezen (VTL) of begrijpend en studerend lezen (BSL)? Vergelijk de methodes of vraag het beoordelingsmateriaal aan. Het beoordelingsmateriaal bestaat uit de zichtzending en/of een gratis proeflicentie op de software. Na 3 maanden stuur je de zichtzending terug. De proeflicentie loopt automatisch af.

Lijn 3 (AVL)

Met Lijn 3 leg je een stevige basis voor goed leren lezen. Lijn 3 stelt de letter centraal en maakt differentiëren makkelijk.

Bestel je beoordelingsmateriaal

Lees meer over Lijn 3

Karakter (VTL)

Karakter stimuleert kinderen om veel en gevarieerd te lezen. In Karakter gaan goed technisch leesonderwijs en leesmotivatie hand in hand.

Bestel je beoordelingsmateriaal

Lees meer over Karakter

Station Zuid (VTL)

Station Zuid is een effectieve leesmethode met veel uitdaging en beleving. Met deze methode daag je kinderen uit op hun eigen niveau.

Bestel je beoordelingsmateriaal

Lees meer over Station ZuidGrip op lezen leert kinderen met begrip te lezen. Met slechts 1 les in de week komt het hele programma aan bod, inclusief differentiëren en toetsen.

Bestel je beoordelingsmateriaal

Lees meer over Grip op lezenLeeslink (BSL)

De nieuwe Leeslink sluit aan op de nieuwste inzichten in het begrijpend leesonderwijs. In de nieuwe Leeslink gaan kinderen via een verdiepende leesaanpak aan de slag met rijke teksten.

Lees meer over Leeslink