Webinars Taal actief 5

Kinderen goed leren communiceren – dát is het doel van Taal actief. Wie goed kan communiceren, is beter in staat om te leren en te groeien. Taal actief maakt kinderen bewust van de kracht van taal. Ze passen wat ze geleerd hebben actief toe en groeien zo in taal.

Meer weten over Taal actief? Neem een kijkje op de website.

Webinar:
Maak uitgebreid kennis met Taal actief 5

In dit webinar gaan we uitgebreid in op de inhoud en didactiek van de nieuwe Taal actief. Daarnaast laten we meer zien van de structuur en organisatie en maak je kennis met de twee varianten van Taal actief: basis papier en basis digitaal. Het webinar duurt 45 minuten. Uiteraard kun je ook vragen stellen.

Er zijn verschillende momenten gepland. Ook als je niet kunt op een van de genoemde data, kun je je alsnog aanmelden. Je ontvangt na afloop van het webinar een link om in je eigen tijd het webinar terug te kijken.

Staal

Data en tijden webinar
Maak uitgebreid kennis met Taal actief 5


Donderdag 23 maart 2023 om 15.30 uur aanmelden

Dinsdag 4 april 2023 om 15.30 uur aanmelden

Introductiewebinar terugkijken

Eerder dit schooljaar hebben we Taal actief 5 al kort toegelicht in een introductiewebinar. Je kunt dat nog steeds terugkijken. Vul je naam en e-mailadres in en we sturen je de link.

Introductiewebinar terugkijken

Hoe werkt het?

Je kunt het webinar volgen vanaf je eigen computer. Na inschrijving ontvang je instructies over hoe je het webinar kunt volgen. Je logt in waar het jou het beste uitkomt: thuis, op school, alleen of met het hele team. Het is ook mogelijk om direct vragen te stellen.

Vragen over de webinars?

Stuur een mail naar webinars@malmberg.nl.

Vragen over de methode of een afspraak maken?

Neem contact op met één van onze methodespecialisten op (073) 628 8722.