Search

Webinars De wereld in getallen

Maak kennis met de nieuwste editie van De wereld in getallen

Jij wilt elk kind het beste rekenonderwijs geven. En je wilt zeker weten dat je het op de goede manier uitvoert. Dan is De wereld in getallen jouw methode. Je krijgt een jaarprogramma van 36 weken dat je van begin tot eind kunt volgen. Je werkt met doordachte materialen en adaptieve digitale hulpmiddelen. De methode helpt jou om de didactische keuzes te maken, waarop je kunt vertrouwen. En de kinderen? Zij krijgen de ruimte om hun eigen beslissingen te nemen en ze zien door de herkenbare filmpjes en foto’s dat rekenen overal om hen heen is. Zo zien ze het nut van rekenen. En dat motiveert!


Webinars voor leerkrachten

Deze praktische webinars zijn de ideale gelegenheid om in een korte tijd én in je eigen omgeving meer inzicht te krijgen in de methode De wereld in getallen. Het webinar duurt 45 minuten. Uiteraard kun je ook vragen stellen.

Kijk met het hele team om snel een goed beeld te krijgen. Er zijn verschillende momenten gepland. Ook als je niet kunt op een tijdstip, kun je je alsnog aanmelden. Je ontvangt na afloop van het webinar een link om in je eigen tijd het webinar terug te kijken.


Data en tijden

maandag 2 maart om 16.00 uur aanmelden
donderdag 12 maart om 16.00 uur aanmelden

maandag 23 maart om 16.00 uur aanmelden

donderdag 2 april om 16.00 uur aanmelden

maandag 13 april om 16.00 uur aanmelden

Hoe werkt het?

Je kunt het webinar volgen vanaf je eigen computer. Na inschrijving ontvang je instructies over hoe je het webinar kunt volgen. Je logt in waar het jou het beste uitkomt: thuis, op school, alleen of met het hele team. Het is ook mogelijk om direct vragen te stellen.

Vragen over de webinars?

Neem contact op met Daisy van Bijsterveld via e-mail of telefoon: (088) 556 8794.

Vragen over de methode of een afspraak maken?

Neem contact op met één van onze methodespecialisten op (073) 628 8722.

De wereld in getallen webinar
Regionale informatiebijeenkomsten

Naast de webinars organiseren we ook regionale informatiebijeenkomsten waarin we je in drie uur uitgebreid meenemen in onze visie op rekendidactiek en de vernieuwingen in beide rekenmethodes Pluspunt 4 en De wereld in getallen 5.

Informatiebijeenkomsten rekenen