Search

Webinar nieuwe Leeslink

Maak kennis met de nieuwe Leeslink

Denni Hijink (methode specialist) en Judith van Zeeland (product developer Leeslink) praten je bij over de vernieuwingen van Leeslink. Komend schooljaar vernieuwt Malmberg Leeslink volledig en biedt een nieuwe aanpak voor begrijpend en studerend lezen voor groep 4 t/m 8. Daarmee sluiten we aan op de nieuwste inzichten in begrijpend lezen. In de vernieuwde aanpak gaan kinderen via een verdiepende leesaanpak aan de slag met rijke teksten.

Een aantal onderwerpen dat aan bod komt:

  • Visie Malmberg op begrijpend lezen
  • Organisatie Leeslink
  • Tekstcentrale aanpak met rijke teksten
  • Tekstbegrip door verdiepend lezen
  • Samen actief aan de slag met teksten
  • Een proefles uitgelegd
  • Differentiatie en combinatiegroepen
  • Toetsen


Webinar voor leerkrachten en leescoördinatoren

Dit webinar is voor leerkrachten en leescoördinatoren die werken met Leeslink, of geïnteresseerd zijn in het werken met Leeslink.
Het webinar is de ideale gelegenheid om in een korte tijd én in je eigen omgeving meer inzicht te krijgen. Het webinar duurt ongeveer 45 minuten. Uiteraard kun je ook vragen stellen. Deelname is gratis.


Kijk met het hele team om snel een goed beeld te krijgen. Er zijn verschillende momenten gepland. Ook als je niet kunt op een tijdstip, kun je je alsnog aanmelden. Je ontvangt na afloop van het webinar een link om in je eigen tijd het webinar terug te kijken.
Leeslink webinar

Data en tijden

woensdag 26 mei om 14.30 uur aanmelden

woensdag 2 juni om 14.30 uur aanmelden

Hoe werkt het?

Je kunt het webinar volgen vanaf je eigen computer. Na inschrijving ontvang je instructies over hoe je het webinar kunt volgen. Je logt in waar het jou het beste uitkomt: thuis, op school, alleen of met het hele team. Het is ook mogelijk om direct vragen te stellen of een vervolgafspraak te maken met één van onze methodespecialisten.

Vragen over de webinars?

Neem contact op met Daisy van Bijsterveld via e-mail.

Vragen over de methode of een afspraak maken?

Neem contact op met één van onze methodespecialisten.