Search

Webinars Naut Meander en Brandaan

Maak kennis met Naut Meander en Brandaan

Maak zaakvakonderwijs betekenisvol met deze intregrale methode voor aardrijkskunde, geschiedenis en natuur en techniek. Leer de kinderen over de wereld en breng ze belangrijke 21e eeuwse vaardigheden bij. Met Naut Meander en Brandaan gaan ze direct met de opgedane kennis en vaardigheden aan de slag.


Webinars voor leerkrachten

Deze praktische webinars zijn de ideale gelegenheid om in een korte tijd én in je eigen omgeving meer inzicht te krijgen in de methode Naut Meander en Brandaan. Het webinar duurt 45 minuten. Uiteraard kun je ook vragen stellen.

Kijk met het hele team om snel een goed beeld te krijgen. Er zijn verschillende momenten gepland. Ook als je niet kunt op een van de genoemde data, kun je je alsnog aanmelden. Je ontvangt na afloop van het webinar een link om in je eigen tijd het webinar terug te kijken.
Naut Meander Brandaan

Meer weten over Naut Meander en Brandaan? Neem een kijkje op de website.

Data en tijden

Dinsdag 23 november om 15.30 uur aanmelden

Maandag 14 maart 2022 om 15.30 uur aanmelden

Maandag 18 april 2022 om 15.30 uur aanmelden


Hoe werkt het?

Je kunt het webinar volgen vanaf je eigen computer. Na inschrijving ontvang je instructies over hoe je het webinar kunt volgen. Je logt in waar het jou het beste uitkomt: thuis, op school, alleen of met het hele team. Het is ook mogelijk om direct vragen te stellen.

Vragen over de webinars?

Stuur een mail naar webinars@malmberg.nl.

Vragen over de methode of een afspraak maken?

Neem contact op met één van onze methodespecialisten op (073) 628 8722.