Webinars Leeslink

Leeslink biedt een tekstgerichte aanpak voor verdiepend lezen op basis van de nieuwste inzichten in het begrijpend-leesonderwijs. Kinderen vanaf groep 4 gaan samen met elkaar actief aan de slag met rijke teksten die niet alleen de woordenschat vergroten, maar ook hun kennis van de wereld.

Webinars voor leerkrachten

Deze praktische webinars zijn de ideale gelegenheid om in een korte tijd én in je eigen omgeving meer inzicht te krijgen in de methode Leeslink. Het webinar duurt 30 minuten. Uiteraard kun je ook vragen stellen. Kijk met het hele team om snel een goed beeld te krijgen. Er zijn verschillende momenten gepland. Ook als je niet kunt op een van de genoemde data, kun je je alsnog aanmelden. Je ontvangt na afloop van het webinar een link om in je eigen tijd het webinar terug te kijken.

Leeslink


Meer weten over Leeslink? Neem een kijkje op de website.

Data en tijden

Donderdag 30 maart 2023 om 15.30 uur aanmelden

Maandag 17 april 2023 om 15.30 uur aanmelden

Hoe werkt het?

Je kunt het webinar volgen vanaf je eigen computer. Na inschrijving ontvang je instructies over hoe je het webinar kunt volgen. Je logt in waar het jou het beste uitkomt: thuis, op school, alleen of met het hele team. Het is ook mogelijk om direct vragen te stellen.

Vragen over de webinars?

Stuur een mail naar webinars@malmberg.nl.

Vragen over de methode of een afspraak maken?

Neem contact op met één van onze methodespecialisten op (073) 628 8722.