Webinars Gelukskoffer

Maak kennis met Gelukskoffer

Gelukskoffer is een sociaal-emotionele methode voor het basisonderwijs, gebaseerd op wetenschappelijke inzichten uit de positieve psychologie. De lessen zijn thematisch opgebouwd voor groep 1 t/m 8. De methode vergroot het zelfvertrouwen van de leerling en zorgt voor een positieve sfeer in de klas. De leerkracht krijgt ruimte om te doen waar hij/zij ooit leerkracht voor is geworden.
Meer weten over Gelukskoffer? Neem een kijkje op de website.

Webinars voor leerkrachten

Deze praktische webinars zijn de ideale gelegenheid om in een korte tijd én in je eigen omgeving meer inzicht te krijgen in de methode Gelukskoffer. Het webinar duurt ongeveer 25 minuten. Uiteraard kun je ook vragen stellen. Kijk met het hele team om snel een goed beeld te krijgen. Er zijn verschillende momenten gepland. Ook als je niet kunt op een van de genoemde data, kun je je alsnog aanmelden. Je ontvangt na afloop van het webinar een link om in je eigen tijd het webinar terug te kijken.

Gelukskoffer

Data en tijden

Dinsdag 21 maart 2023 om 15.30 uur aanmelden

Donderdag 6 april 2023 om 15.30 uur aanmelden

Donderdag 13 april 2023 om 15.30 uur aanmelden

Hoe werkt het?

Je kunt het webinar volgen vanaf je eigen computer. Na inschrijving ontvang je instructies over hoe je het webinar kunt volgen. Je logt in waar het jou het beste uitkomt: thuis, op school, alleen of met het hele team. Het is ook mogelijk om direct vragen te stellen.

Vragen over de webinars?

Stuur een mail naar webinars@malmberg.nl.

Vragen over de methode of een afspraak maken?

Neem contact op met één van onze methodespecialisten op (073) 628 8722.