Search

Webinars De wereld in getallen

Maak kennis met De wereld in getallen

Jij wilt elk kind het beste rekenonderwijs geven. En je wilt zeker weten dat je het op de goede manier uitvoert. Dan is De wereld in getallen jouw methode. Je krijgt een jaarprogramma van 36 weken dat je van begin tot eind kunt volgen. Je werkt met doordachte materialen en adaptieve digitale hulpmiddelen. De methode helpt jou om de didactische keuzes te maken, waarop je kunt vertrouwen. En de kinderen? Zij krijgen de ruimte om hun eigen beslissingen te nemen en ze zien door de herkenbare filmpjes en foto’s dat rekenen overal om hen heen is. Zo zien ze het nut van rekenen. En dat motiveert!


Webinars voor leerkrachten

Deze praktische webinars zijn de ideale gelegenheid om in een korte tijd én in je eigen omgeving meer inzicht te krijgen in de methode De wereld in getallen. Het webinar duurt 45 minuten. Uiteraard kun je ook vragen stellen.

Kijk met het hele team om snel een goed beeld te krijgen. Er zijn verschillende momenten gepland. Ook als je niet kunt op een van de genoemde data, kun je je alsnog aanmelden. Je ontvangt na afloop van het webinar een link om in je eigen tijd het webinar terug te kijken.
De wereld in getallen

Meer weten over De wereld in getallen? Neem een kijkje op de website.

Data en tijden

Donderdag 11 november om 15.30 uur aanmelden

Donderdag 25 november om 15.30 uur aanmelden

Maandag 17 januari 2022 om 15.30 uur aanmelden

Donderdag 17 februari 2022 om 15.30 uur aanmelden

Donderdag 10 maart 2022 om 15.30 uur aanmelden

Maandag 21 maart 2022 om 15.30 uur aanmelden

Dinsdag 5 april 2022 om 15.30 uur aanmelden

Donderdag 14 april 2022 om 15.30 uur aanmelden


Hoe werkt het?

Je kunt het webinar volgen vanaf je eigen computer. Na inschrijving ontvang je instructies over hoe je het webinar kunt volgen. Je logt in waar het jou het beste uitkomt: thuis, op school, alleen of met het hele team. Het is ook mogelijk om direct vragen te stellen.

Vragen over de webinars?

Stuur een mail naar webinars@malmberg.nl.

Vragen over de methode of een afspraak maken?

Neem contact op met één van onze methodespecialisten op (073) 628 8722.