Webinars Taal actief 5

Kinderen goed leren communiceren – dát is het doel van Taal actief. Wie goed kan communiceren, is beter in staat om te leren en te groeien. Taal actief maakt kinderen bewust van de kracht van taal. Ze passen wat ze geleerd hebben actief toe en groeien zo in taal.

Om leerkrachten snel en gemakkelijk kennis te laten maken met Taal actief bieden we twee webinars aan. Het eerste webinar laat je uitgebreid kennismaken met Taal actief en in het tweede webinar ontdek je hoe Taal actief kinderen laat groeien.

Meer weten over Taal actief? Neem een kijkje op de website.

Terugkijken webinar 1:
Maak kennis met de nieuwe Taal actief

Deze praktische webinars zijn uitgezonden tussen november 2021 en april 2022. We stellen je graag in de gelegenheid om het webinar ook ná deze uitzendingen nog terug te kijken. Het is de ideale gelegenheid om in een korte tijd én in je eigen omgeving meer inzicht te krijgen in de methode Taal actief. Het webinar duurt ongeveer 45 minuten. Je kunt ook vragen stellen. Deze worden via e-mail beantwoord.

Wil je het webinar terugkijken? Vul je naam en e-mailadres in en we sturen je de terugkijklink.

webinar 1 terugkijken

Staal

Terugkijken webinar 2:
Ontdek hoe Taal actief kinderen laat groeien

Ben jij taalcoördinator en/of leerkracht en ben je benieuwd hoe je kinderen écht kunt laten groeien in taal? Dan is dit webinar een absolute must voor jou. We vertellen waarom groeien in taal zo belangrijk is voor kinderen. We bespreken welke aanpak op basis van wetenschappelijk onderzoek werkt. En we delen hoe je hier met de nieuwe Taal actief op een hele goede manier invulling aan geeft. Tot slot delen leerkrachten die met de nieuwe Taal actief werken, hun ervaringen over groeien in taal met Taal actief met jou.

Wil je het webinar terugkijken? Vul je naam en e-mailadres in en we sturen je de terugkijklink.

webinar 2 terugkijken

Vragen over de methode?

Neem contact op met één van onze methodespecialisten.