Search

Scholing en begeleiding

Haal meer uit je Malmberg-methode

Met scholing haal je meer uit een Malmberg-methode! Je krijgt praktische tips over het gebruik van de methode. Je leert hoe je er zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk mee kunt werken. En hoe je accenten kunt leggen die passen bij je eigen klassensituatie.

De scholingsworkshops en begeleidingstrajecten zijn bedoeld voor leerkrachten en teams die snel en goed aan de slag willen met een van de Malmberg-methodes.

De voordelen op een rij

  • Tips die je meteen toe kunt passen.
  • Leren hoe je gemakkelijk je les kunt organiseren.
  • Kennismaken met mogelijkheden om te differentiëren.
  • Voorbereidingstijd besparen.


Voor welke methodes en in welke vorm?

Er zijn scholingsprogramma’s voor al onze taal-, lees- en rekenmethodes (incl. Peuterplein en Kleuterplein). Je kunt kiezen voor een scholingstraject op school of een praktische scholingsworkshop op een centrale locatie.

Scholingspartners

De scholingsprogramma’s worden gegeven door Malmberg erkende scholingspartners. Zij organiseren zowel scholingsworkshops als de begeleidingstrajecten op school. We voorzien deze partners van het scholingsmateriaal en ondersteunen hen om methodescholing op een kwalitatief hoog niveau te kunnen geven. Kijk bij de methode van je keuze, download de pdf en neem contact op met een scholingspartner naar keuze.