Nieuwe thema's Staal groep 8

Speciaal voor alle Staal-gebruikers in groep 8 en in combinatiegroepen 7/8 zijn er vier nieuwe thema’s ontwikkeld. Het zijn vertrouwde Staal-thema’s met fijne vernieuwingen.

De kracht van Staal

Met de vier nieuwe thema’s krijg je wat je van Staal gewend bent: dezelfde opbouw en didactiek, verrassende thema’s en authentieke bronnen. Kinderen worden geprikkeld om echt zelf aan de slag te gaan met het toepassen van vaardigheden in een eindproduct. Dat is de kracht van Staal!

Met fijne vernieuwingen

We hebben goed naar jullie geluisterd en Staal op een aantal punten inhoudelijk verbeterd. Een greep uit de inhoudelijke vernieuwingen:

·         Meer aandacht voor woordenschat.

·         Actuele onderwerpen en bronnen.

·         Een extra reflectiepagina in het werkboek na week 3.

·         Schrijfvoorbeelden in de bronnen die ervoor zorgen dat kinderen nog gerichter aan hun eindproduct kunnen werken.

Wat ook nieuw is: je hebt geen apart bronnenboek of plusboek meer nodig, want dat is volledig geïntegreerd in een mooi vormgegeven werkboek. Natuurlijk heeft elk thema bijpassende digibord-, oefen- en toetssoftware. Dat wordt toegevoegd aan de bestaande licentie voor groep 8.

Vier nieuwe thema’s

·         Thema 9: Plasticsoep

·         Thema 10: Water

·         Thema 11: Microben

·         Thema 12: Egypte

Elk thema heeft een werkboek, handleiding en antwoordenboek.Wil je meer zien? In het lesmenu van de digibordsoftware kun je de handleiding bij het thema plasticsoep bekijken of blader door les 1 t/m 4 (= 1 week) van het taalwerkboek van het thema 9, plasticsoep:

Bekijk het voorbeeldmateriaal

staal nieuwe thema's

Bestellen

Voor meer informatie over prijzen en bestellen kun je contact opnemen met je educatieve dienstverlener.