Search

Heutink webinar onderbouw

Informatieve en inspirerende webinars

Afgelopen schooljaar hebben we ruim 3000 leerkrachten mogen begroeten, inspireren en informeren in de 'cloud' tijdens de Heutink webinars. Zo konden we ondanks de social distance toch live contact hebben. Ook in het nieuwe schooljaar gaat Heutink door met het organiseren van interessante webinars. Ontmoet ons in de cloud op 'Webinar-woensdag' en laat je informeren en inspireren over onze actuele methodes.


Woensdag 10 maart: Onderbouw

14.45 uur Kleuterplein en Rekenplein


Geen tijd op het genoemde moment? Geen zorgen. Door je aan te melden ontvang je automatisch de terugkijklinkjes. Zo kun je elk webinar terugkijken op het moment dat voor jou het beste past.

Hoe werkt het?

Je bent van harte welkom om het webinar volledig bij te wonen. Wil je liever alleen deelnemen op het moment dat een specifieke methode behandeld wordt? Geen probleem. Schakel in op het tijdstip dat voor jou het meest interessant is. Kijk voor een gedailleerd programma op de website van Heutink. Na aanmelding ontvang je de ochtend voor aanvang van het webinar een mail met aanvullende informatie om deel te kunnen nemen.


Aanmelden

De webinars zijn gratis te volgen. Je kunt je aanmelden via de site van Heutink.

Aanmelden
Webinar