In regio zuid-west vallen alle basisscholen met een postcode die begint met: 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 en 3301 tm 3329

Jouw methodespecialist

Mijn naam is Bente de Kempenaer, ik ben methodespecialist voor de basisscholen in Zuid – West Nederland tot en met Zeeland.

Sinds begin 2023 ga ik vier dagen per week met plezier bij scholen op bezoek. Deze bezoeken bestaan uit voorlichten, ondersteunen en meedenken met leerkrachten, directeuren, werkgroepen of schoolteams. Op deze manier wil ik jullie ondersteunen om het beste onderwijs te geven.

Mocht je meer informatie willen hebben? Met al je vragen over (de aanschaf van) een methode, kennismakingen en trainingen kun je bij mij terecht.

Ik ontmoet je graag! Neem gerust contact met me op.

Bente de Kempenaer
06 58 966 651 bente.dekempenaer@malmberg.nl

Afspraak maken met Bente

Wil je meer weten over één van onze methodes of onze aanpak? Plan dan een online meeting in met methodespecialist Bente de Kempenaer. Naast de methode laat zij je ook de didactiek of ons nieuwe digitale platform Bingel zien. Uiteraard kun je al je vragen bij Bente kwijt, maar misschien wel het allerleukste: je collega’s kunnen ook aanhaken. Hoeft niet, mag wel.

Hoe werkt het?

Kies een datum en geef een tijdstip op dat jou (en je collega’s) goed uitkomt. Je ontvangt dan een Teams-link waarmee alle deelnemers op het afgesproken tijdstip kunnen deelnemen aan de meeting. Gewoon vanuit huis, school of waar je ook bent.

Kijk in mijn agenda

Maak je keuze:

ContactmomentTijdens deze afspraak bespreken we actuele zaken. Wat speelt er bij jou op school? We denken graag mee en zorgen dat je tevreden zult zijn over onze service.

Maak een afspraak

Methode-oriëntatieEen nieuwe methode kiezen is niet eenvoudig. Wij helpen je graag in het keuzetraject en zorgen ervoor dat je deskundig wordt geïnformeerd.

Gesprek inplannen

VerdiepingHaal jij uit de methode wat erin zit? Vind je het belangrijk om het optimale uit de methode te halen dan stellen we jou en je team graag in de gelegenheid om de verdieping te volgen. Interesse?

Gesprek inplannen