In regio midden-zuid vallen alle basisscholen met een postcode die begint met: 3901 t/m 3969, 40, 41 ,53, 65, 66 ,67 ,68, 69, 70, 71

Jouw methodespecialist

Mijn naam is Kirsten en ik ben methodespecialist voor de basisscholen in de regio Midden-Zuid.

Elke dag bezoek ik met plezier basisscholen, waar ik spreek met directie, leerkrachten en werkgroepen. Graag denk ik mee met scholen bij het vormgeven van het beste onderwijs voor elke leerling.

Werken jullie op school met een methode van Malmberg en zijn er vragen? Of zijn jullie je aan het oriënteren op een nieuwe methode en willen jullie een voorlichting om tot een onderbouwde keuze te komen? Ik kom graag langs om jullie te ondersteunen!

Ik ontmoet je graag! Neem gerust contact met me op.

Kirsten van der Ster
06 57 665 435 Kirsten.vanderster@malmberg.nl

Afspraak maken met Kirsten

Wil je meer weten over één van onze methodes of onze aanpak? Plan dan een online meeting in met methodespecialist Kisten van der Ster. Naast de methode laat zij je ook de didactiek of ons nieuwe digitale platform Bingel zien. Uiteraard kun je al je vragen bij Kirsten kwijt, maar misschien wel het allerleukste: je collega’s kunnen ook aanhaken. Hoeft niet, mag wel.

Hoe werkt het?

Kies een datum en geef een tijdstip op dat jou (en je collega’s) goed uitkomt. Je ontvangt dan een Teams-link waarmee alle deelnemers op het afgesproken tijdstip kunnen deelnemen aan de meeting. Gewoon vanuit huis, school of waar je ook bent.

Kijk in mijn agenda

Maak je keuze:

ContactmomentTijdens deze afspraak bespreken we actuele zaken. Wat speelt er bij jou op school? We denken graag mee en zorgen dat je tevreden zult zijn over onze service.

Maak een afspraak

Methode-oriëntatieEen nieuwe methode kiezen is niet eenvoudig. Wij helpen je graag in het keuzetraject en zorgen ervoor dat je deskundig wordt geïnformeerd.

Gesprek inplannen

VerdiepingHaal jij uit de methode wat erin zit? Vind je het belangrijk om het optimale uit de methode te halen dan stellen we jou en je team graag in de gelegenheid om de verdieping te volgen. Interesse?

Gesprek inplannen