In regio midden-west vallen alle basisscholen met een postcode die begint met: 20, 21, 22, 23, 24, 25 en 1420 t/m 1439, 2631 t/m 2643, 2711 t/m 2751, 2771

Jouw methodespecialist

Mijn naam is Nathan en ik ben methodespecialist voor basisscholen in regio Midden-West. Dagelijks heb ik met veel plezier contact met leerkrachten, directeuren en onderwijsassistenten om ze te ondersteunen het beste onderwijs te geven. Met al je vragen over (de aanschaf van) een methode, kennismakingen en trainingen kun je bij mij terecht.

Ik ontmoet je graag! Neem gerust contact met me op.

Nathan van der Velde
06 20 727 308 nathan.vandervelde@malmberg.nl

Afspraak maken met Nathan

Wil je meer weten over één van onze methodes of onze aanpak? Plan dan een online meeting in met methodespecialist Nathan van der Velde. Naast de methode laat hij je ook de didactiek of ons nieuwe digitale platform Bingel zien. Uiteraard kun je al je vragen bij Nathan kwijt, maar misschien wel het allerleukste: je collega’s kunnen ook aanhaken. Hoeft niet, mag wel.

Hoe werkt het?

Kies een datum en geef een tijdstip op dat jou (en je collega’s) goed uitkomt. Je ontvangt dan een Teams-link waarmee alle deelnemers op het afgesproken tijdstip kunnen deelnemen aan de meeting. Gewoon vanuit huis, school of waar je ook bent.

Kijk in mijn agenda

Maak je keuze:

ContactmomentTijdens deze afspraak bespreken we actuele zaken. Wat speelt er bij jou op school? We denken graag mee en zorgen dat je tevreden zult zijn over onze service.

Maak een afspraak

Methode-oriëntatieEen nieuwe methode kiezen is niet eenvoudig. Wij helpen je graag in het keuzetraject en zorgen ervoor dat je deskundig wordt geïnformeerd.

Gesprek inplannen

VerdiepingHaal jij uit de methode wat erin zit? Vind je het belangrijk om het optimale uit de methode te halen dan stellen we jou en je team graag in de gelegenheid om de verdieping te volgen. Interesse?

Gesprek inplannen