In regio midden-noord vallen alle basisscholen met een postcode die begint met: 12, 13, 34, 35, 36, 37, 38 en 3970 t/m 3999, 8201 t/m 8250

Jouw methodespecialist

Mijn naam is Emine Guntepe, ik ben de methodespecialist voor de basisscholen in Midden Nederland. Na een aantal jaren voor de klas te hebben gestaan, heb ik de stap gemaakt naar Malmberg, waar ik nu  scholen ondersteun bij de keuze en invoering van een methode.

Ik denk graag met jullie mee  wat jullie als school nodig hebben om het beste onderwijs te geven.

Ik ontmoet je graag! Neem gerust contact met me op.

Emine Guntepe
06 20 646 150
emine.guntepe@malmberg.nl

Afspraak maken met Emine

Wil je meer weten over één van onze methodes of onze aanpak? Plan dan een online meeting in met methodespecialist Emine Guntepe. Naast de methode laat zij je ook de didactiek of ons nieuwe digitale platform Bingel zien. Uiteraard kun je al je vragen bij Emine kwijt, maar misschien wel het allerleukste: je collega’s kunnen ook aanhaken. Hoeft niet, mag wel.

Hoe werkt het?

Kies een datum en geef een tijdstip op dat jou (en je collega’s) goed uitkomt. Je ontvangt dan een Teams-link waarmee alle deelnemers op het afgesproken tijdstip kunnen deelnemen aan de meeting. Gewoon vanuit huis, school of waar je ook bent.

Kijk in mijn agenda

Maak je keuze:

ContactmomentTijdens deze afspraak bespreken we actuele zaken. Wat speelt er bij jou op school? We denken graag mee en zorgen dat je tevreden zult zijn over onze service.

Maak een afspraak

Methode-oriëntatieEen nieuwe methode kiezen is niet eenvoudig. Wij helpen je graag in het keuzetraject en zorgen ervoor dat je deskundig wordt geïnformeerd.

Gesprek inplannen

VerdiepingHaal jij uit de methode wat erin zit? Vind je het belangrijk om het optimale uit de methode te halen dan stellen we jou en je team graag in de gelegenheid om de verdieping te volgen. Interesse?

Gesprek inplannen