Search

Alle methodes Engels


De taalmethodes van Malmberg hebben als missie leerlingen taalkrachtiger en zelfbewuster te maken. Wij geloven dat door het verwerven van inzicht in taal, communicatie, land en cultuur je sterker in de wereld kunt positioneren. Leerlingen worden geïnspireerd, uitgedaagd en aangezet tot kritisch denken en worden daarmee sterk zelfbewust. De taalmethodes van Malmberg staan voor het ontdekken van de mogelijkheden die de taal te bieden heeft en hoe deze je kunnen helpen in de volgende stap vooruit.

Voor het vak Engels bieden wij twee lesmethodes: All Right! en Of Course! All Right! is er voor de onderbouw en vmbo bovenbouw. Of Course! is speciaal ontwikkeld voor havo/vwo bovenbouw. Lees hieronder meer.

All Right!


Met All Right! ontdek je de Engelstalige wereld op een aansprekende manier doordat de thema’s verrassend anders zijn. Het hart van de methode draait om landen, cultuur en literatuur, gekoppeld aan eigentijdse onderwerpen. Op deze wijze groeien leerlingen niet alleen in hun Engelse taalvaardigheid maar ontwikkelen ze ook een breder wereldbeeld. All Right! geeft aandacht aan wat ze al kunnen en geeft ze het vertrouwen een volgende stap te maken.

Of Course


Met Of Course! motiveren we leerlingen om dieper in de Engelse taal te duiken. De intrigerende en volwassen thema’s zetten aan tot kritisch denken, en stimuleren het vormen en onderbouwen van een eigen mening. Er komen boeiende onderwerpen voorbij die uitdagen en inspireren. Of Course! draagt bij aan bewustwording en zelfstandigheid. Leerlingen worden taalkrachtiger en kunnen met trots door naar de volgende stap.

Havo/vwo bovenbouw

Naar havo/vwo bovenbouw


Uitgelicht