Organisatie en visie

Malmberg ontwikkelt en levert motiverende producten en diensten aan scholen. We ondersteunen leraren zodat zij effectief en inspirerend les kunnen geven en alle aandacht kunnen geven aan de ontwikkeling van leerlingen. Zo leveren we samen een bijdrage aan de ontwikkeling van (jonge) mensen in onze maatschappij.

Malmberg behoort tot de top drie van educatieve uitgeverijen van Nederland in het basis-, voortgezet- en middelbaar onderwijs en is marktleider met methoden voor o.a. rekenen, biologie en Duits. In de andere vakgebieden is Malmberg een belangrijke innovatieve speler. In 2012 hebben we Bureau ICE overgenomen om beter in te kunnen spelen op de vraag van scholen naar toetsing en examinering.

De Malmbergorganisatie is een matrixorganisatie met verschillende units. Naast Operations, Commercie en ICT zijn er drie uitgeefunits; basisonderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Deze units worden ondersteund door de stafafdelingen: Finance & control, HR, Business development, CRM & online marketing en Communicatie. We werken procesgericht in projectgroepen met een multidisciplinaire samenstelling en vaak een functionele aansturing.
Samen met auteurs worden er innovatieve lesmaterialen ontwikkeld die gedrukte én digitale componenten hebben zoals apps, websites, digibordsoftware.

Sanoma is de moedermaatschappij van Malmberg. Sanoma is een belangrijke internationale speler op het gebied van consumentenmedia en educatie. Malmberg valt onder de tak Sanoma Learning. Sanoma Learning heeft ook bedrijven in België, Finland en Polen.
Een moment geduld aub...
Uw winkelwagen is nog leeg.