Malmberg als werkgever

Malmberg is een vooruitstrevende en succesvolle uitgeverij waar gemotiveerde experts samenwerken aan educatieve producten en diensten. We willen een slagvaardige en wendbare organisatie zijn om snel in te kunnen spelen op wensen van scholen en externe ontwikkelingen.
Bij Malmberg werken bijna 300 medewerkers die veelal hoogopgeleid zijn. We vinden het belangrijk dat medewerkers kunnen groeien in hun ontwikkeling. Daarom wordt het volgen van opleidingen en interne mobiliteit gestimuleerd.
Er worden regelmatig personeelsevents georganiseerd. Daarnaast nemen veel medewerkers het initiatief om samen activiteiten te doen als hardlopen, tennis, skiën, fietsen én musiceren in de Malmberg-band.

Arbeidsvoorwaarden

Malmberg is aangesloten bij de CAO voor het Uitgeverijbedrijf en heeft daarnaast nog interessante aanvullende secundaire voorwaarden zoals bijvoorbeeld een eindejaarsuitkering van 6%, een winstdelingsregeling en een eigen (Sanoma) pensioenregeling. Medewerkers van Malmberg komen in aanmerking voor een reiskostenvergoeding woon- werkverkeer en kunnen gebruik maken van een tegemoetkoming in de studiekosten, een fietsregeling, verlof-à-la-carte (vakantiedagen sparen) en een collectieve ziektekostenverzekering. Malmberg hanteert een 36-urige werkweek en biedt de mogelijkheid voor parttime werken.

Opleiding en carrière

De ontwikkeling van medewerkers wordt gestimuleerd door een opleiding te volgen of door deelname aan bedrijfsprogramma’s. Tijdens de coaching wordt tussen leidinggevende en medewerker bekeken welke ambities er zijn en welke weg genomen zal worden. Daaruit volgt vaak een opleidingstraject op maat.

Sollicitatieprocedure

Als je bij Malmberg solliciteert op een vacature dan kun je rekenen op een reactie binnen een werkweek. Als jouw sollicitatie aansluit op de vacature, nodigen we je graag uit voor een gesprek met een HR adviseur én een persoon die een vergelijkbare functie heeft. Na deze eerste gesprekken kan er een tweede ronde gesprekken plaatsvinden met één of meerdere leidinggevenden. Een assessment kan bij de procedure horen. Als je wordt aangenomen, ontvang je een arbeidsovereenkomst voor een jaar.
Een moment geduld aub...
Uw winkelwagen is nog leeg.