Content- & communicatiespecialist (32 uur per week)

Bij Bureau ICE zijn wij ervan overtuigd dat ieder lerend mens zich optimaal moet kunnen ontwikkelen. Wij maken daarom al 25 jaar eerlijke toetsen en examens van hoge kwaliteit voor onderwijs en overheid, zoals ons digitale toetssysteem TOA, het Staatsexamen NT2, het inburgeringsexamen en de IEP Eindtoets voor leerlingen in groep 8. Ook geven wij trainingen aan onderwijsgevers om hen (nog) beter te maken in het eerlijk beoordelen van competenties.

Het marketingteam is gericht op het verder uitbouwen van onze positie op verschillende markten met slimme campagnes, events en content, zoals magazines, artikelen, video’s en blogs. Om het team te versterken zoeken wij een content- & communicatiespecialist.

Waar kom je te werken?

Je thuisbasis is een groene en duurzame werkplek vlakbij Utrecht. Onze organisatie bestaat uit mensen die allemaal met overtuiging werken aan het verbeteren van het onderwijs. Je werkt in een team van marketeers, accountmanagers, trainers en adviseurs met verschillende achtergronden, die werkzaam zijn voor diverse onderwijsorganisaties in alle sectoren.

Je werkzaamheden

Je werkt mee aan de communicatie en marketing rondom de TOA, het online toets- en examensysteem in de mbo-sector en de consultancy- en trainingsactiviteiten van Bureau ICE. Dat doe je door het bedenken en maken van content in de vorm van (e)mailingen, inspirerende blogs, nieuwsbrieven, webinars, websiteteksten en events. Als contentspecialist heb je een belangrijke taak in de totstandkoming van ons tweejaarlijks magazine Toets! over toetsing in het voortgezet onderwijs. Je denkt actief mee over de inhoud, houdt nauwlettend de planning in de gaten en coördineert de productie van artikelen en beeld. Daarbij neem je zelf een deel van de artikelen voor je rekening. Voor 2017 staat een doorontwikkeling van Toets! naar een digitaal platform op de agenda.

Je profiel

  • Je hebt een relevante opleiding op hbo- of academisch niveau gedaan en bent een ervaren marketing- en communicatieadviseur met content marketing als specialisme.
  • Je hebt ervaring met journalistieke producties, on- en offline.
  • Je beschikt over een vlotte pen en kan gemakkelijk doelgroep- en mediumgericht een pakkende, inhoudelijke tekst schrijven.
  • Je bent goed in het oppikken van nieuwe en soms complexe informatie en kunt die omzetten naar verschillende doelgroepen en kanalen.
  • Je bent een enthousiaste en betrokken collega met een voorliefde voor het onderwijs.
  • Je neemt initiatief en hebt een flexibele instelling.

Ons aanbod

Wij bieden een uitdagende werkomgeving waarin je je talenten verder kunt ontwikkelen. Bij Bureau ICE haal je het beste uit jezelf naar boven. Jouw inzet gecombineerd met ons aanbod van mogelijkheden voor ontwikkeling en training bieden hiervoor de garantie. Onze arbeidsvoorwaarden zijn concurrerend wanneer jij ons weet te overtuigen van je kwaliteiten en resultaten zichtbaar zijn.

Enthousiast geworden?

Wij zien je sollicitatie graag vóór 6 januari tegemoet via vacatures@bureau-ice.nl onder vermelding van ‘content- en communicatiespecialist’. Voor vragen over de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met Champal Gijzen, marketingmanager, via 06 -317 50 484.
Voor praktische vragen kun je contact opnemen met Tiny Post via vacatures@bureau-ice.nl of via 0345-65 66 10.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Een moment geduld aub...
Uw winkelwagen is nog leeg.