Accountmanager Voortgezet onderwijs (m/v)

Bureau ICE is een dochteronderneming van Malmberg. Bureau ICE is ervan overtuigd dat ieder lerend mens zich optimaal moet kunnen ontwikkelen. Bureau ICE maakt daarom al 25 jaar eerlijke toetsen en examens van hoge kwaliteit voor onderwijs en overheid: zoals het digitale toetssysteem TOA (grootste in het MBO en groeiend als leerlingvolgsysteem in het voortgezet onderwijs), het Staatsexamen NT2 en de IEP Eindtoets, voor leerlingen in groep 8.
Met de digitale webbased Toolkit Onderwijs & Arbeidsmarkt (TOA) is Bureau ICE marktleider taal- en rekentoetsen in het middelbaar beroepsonderwijs en het voortgezet onderwijs. Vanwege een sterke groei van de TOA in het voortgezet onderwijs zoeken zij een enthousiaste, betrokken en overtuigende accountmanager.

Je werk

Als accountmanager zorg je voor het realiseren van nieuwe licenties van de TOA bij klanten in het voortgezet onderwijs. Je identificeert behoeftes en stimuleert vraag en kan op basis van marktinzicht salesplannen opstellen en uitvoeren. Tevens zorg je voor klanttevredenheid door optimale dienstverlening aan directie en gebruikers. Je geeft klantgerichte voorlichting aan o.a. docententeams en geeft service op maat.
Op proactieve wijze onderhoud en beheer je relaties met schooldirecties, docententeams en systeembeheerders. Ook ben je regelmatig aanwezig op gebruikersbijeenkomsten, seminars en beurzen, waar je verantwoordelijk bent voor het houden van workshops en presentaties. Intern informeer je het salesteam, de accountmanagers en de afdeling marketing over marktontwikkelingen en gebruikerservaringen met de TOA. Je kunt mede aan de basis staan van de ontwikkelingen binnen het systeem en de toetsen op basis van de marktkennis die je opbouwt.

Je profiel

Je bent een verkoper in hart en nieren. Het onderwijs ligt je na aan het hart. Je bent een goede gesprekspartner als het gaat om digitale producten en ontwikkelingen op het gebied van ICT en onderwijs. Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond en aantoonbaar passende ervaring opgedaan. Je kunt goed adviseren, luisteren (door)vragen, doorgronden en verkopen. Je bent gedreven, integer, tactvol en representatief. Je draagt de visie van Bureau ICE uit. Als je veel ervaring hebt in het voortgezet onderwijs vanuit een commerciële positie is dat een enorme pré voor ons.

Bureau ICE biedt een uitdagende werkomgeving waarin je je talenten verder kunt ontwikkelen. Bij Bureau ICE haal je het beste uit jezelf naar boven. Jouw inzet gecombineerd met ons aanbod van mogelijkheden voor ontwikkeling en training bieden hiervoor de garantie. Onze arbeidsvoorwaarden zijn concurrerend wanneer jij ons weet te overtuigen van je kwaliteiten en resultaten zichtbaar zijn.

Reactie

Kijk voor meer informatie op www.bureau-ice.nl en www.toets.nl..
Stuur je sollicitatiebrief en je CV voor 20 februari 2017 naar Bureau ICE, t.a.v. Tiny Post, Postbus 189, 4100 AD Culemborg. Reageren per mail kan ook: vacatures@bureau-ice.nl.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Een moment geduld aub...
Uw winkelwagen is nog leeg.