Methodestarttraining

In de methodestarttraining worden de functionaliteiten van de methodesites uitgebreid besproken. Aan de orde komen vragen als: hoe werken leerlingen met de website en wat doe ik als docent? Hoe is de mix tussen boek en ICT en op welke momenten kan ik leerlingen het best met de ICT laten werken? Hoe volg ik de resultaten van leerlingen met de computerlessen en digitale toetsen?

De training is gericht op het inpassen van digitale leermiddelen in uw dagelijkse lespraktijk. Dit vraagt reflectie over de doelen die u met uw onderwijs stelt, over de rol van u als docent en die van uw leerlingen en over hoe je het werk met digitaal lesmateriaal het beste organiseert.

De training zal bij u op de schoollocatie gegeven worden, afhankelijk van de manier van lesgeven kan dit in het computerlokaal, op laptops of iPads.

Voor meer informatie kunt u tijdens kantooruren bellen naar 073 628 8766, u kunt natuurlijk ook mailen.

Direct Doen:

Inloggen/activerenInloggen/activeren Aanmelden nieuwsbriefAanmelden nieuwsbrief Afspraak voorlichtingAfspraak voorlichting Webshop/CatalogusWebshop/Catalogus Onderhoud/storingenOnderhoud/storingen
Een moment geduld aub...
Uw winkelwagen is nog leeg.