Lesmethode Chinees - Go 100

Chinees examenvak op middelbare scholen

China zal als economische wereldspeler een steeds belangrijker rol in de samenleving krijgen. Dat heeft staatssecretaris Van Bijsterveldt doen besluiten één miljoen euro uit te trekken om Chinees als examenvak te introduceren binnen het VO. Het examenvak wordt aangeboden op vwo-niveau, maar ook talentvolle havo-leerlingen krijgen de gelegenheid examen af te leggen.

Onder de regie van SLO is in 2010 de driejarige examenpilot Chinees gestart om de invulling, uitvoering en toetsing van dit vak nader te onderzoeken en vorm te geven. Het project wordt in samenwerking met o.a. ICLON, de opleiding Talen en Culturen van China van de Universiteit Leiden en de opleiding Oriëntaalse Talen en Communicatie van de Hogeschool Zuyd uitgevoerd.

Proefpakket

Wordt Chinees ook op uw school aangeboden of zijn er plannen om ermee te gaan experimenteren? Vraag dan vandaag nog een beoordelingspakket van Go 100 aan.

Direct Doen:

Inloggen ePackInloggen ePack BeoordelingspakketBeoordelingspakket Aanmelden nieuwsbriefAanmelden nieuwsbrief Afspraak voorlichtingAfspraak voorlichting CatalogusCatalogus WebshopWebshop
Een moment geduld aub...
Uw winkelwagen is nog leeg.