Lesmethode Mens en Maatschappij - GaMMa onderbouw

GaMMa verbindt op een aansprekende en motiverende manier de vakgebieden geschiedenis, aardrijkskunde en economie. Deze nieuwe, tweede editie bestaat naast een digitale leeromgeving uit zes leerwerkboeken per leerjaar. GaMMa is een uitdagende methode voor bk en k-gt.
De belangrijkste kenmerken van Gamma:


Film GaMMa

Concreet en herkenbaar

Wat heeft mijn merkkleding te maken met arbeidsomstandigheden en globalisering? En hoe grijpt een ramp of conflict in op je bestaan? GaMMa biedt lesinhouden die starten vanuit concrete, voor de leerlingen herkenbare vragen of dilemma’s. Het is voor u als docent eenvoudig om ze gemotiveerd te houden: de leerlingen zijn direct actief bij de stof betrokken.

Flexibel

Flexibiliteit is een ander kenmerk van GaMMa. De methode dekt alle leerdoelen van Mens en Maatschappij in twaalf leerwerkboeken. GaMMa is gebaseerd op vier lesuren per week. Als u minder lesuren heeft, kunt u door de twaalf losse themakaternen zelf de thema’s kiezen die het best aansluiten bij het overige lesaanbod en/of de actualiteit.

Juiste niveau

Met GaMMa geeft u les op het juiste niveau: bij bk krijgen leerlingen meer stap voor stap uitleg, is er extra hulp en sluiten de opdrachten aan bij de manier van werken en denken van de bk-leerling.

Direct Doen:

Inloggen ePackInloggen ePack BeoordelenBeoordelen Aanmelden nieuwsbriefAanmelden nieuwsbrief Afspraak voorlichtingAfspraak voorlichting CatalogusCatalogus WebshopWebshop
Een moment geduld aub...
Uw winkelwagen is nog leeg.